Beşiktaş'ta cinsel ilişkiye giren kadının oyuncu olduğu ortaya çıktı! Zeynep S. kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Beşiktaş'ta cinsel ilişkiye giren kadının oyuncu olduğu ortaya çıktı! Zeynep S. kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş'ta araba üzerinde cinsel ilişkiye giren kişilerin kimlikleri tespit edildi. Beşiktaş'ta cinsel ilişkiye giren kadının oyuncu olduğu ortaya çıktı! Zeynep S. kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş'ta araba üzerinde cinsel ilişkiye giren kişilerin kimlikleri tespit edildi. Türkiye'de 31 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bebek'te başlayan rezalet görüntülerin ardı arkası kesilmiyor. Tüm dünya gündemine oturan o görüntüler sonrasında sokak ortasında çıplak gezen erkek görüntüleri sonrasında geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş'ta sokak ortasında yaşanılan cinsel ilişkinin detaylarına ulaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformunda Oda Tv'nin paylaştığı o görüntüler sonrasında İstanbul Beşiktaş'ta cinsel ilişki yaşanıldığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Türkiye'de yağmurun etkisini gösterdiği birçok şehirde meteorolojik olaylar yaşanmaya devam ederken İstanbul'da yağmur etkisini göstermişti.

Geç saatlerde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yağmurlu havada arabanın üstünde ilişkiye giren çiftin kimlikleri tespit edildi. Görüntülerin sosyal medyaya ve ardından haber sitelerinde paylaşılmasının ardından kamuoyunun merakla araştırdığı gelişmeler arasında yer alan kişilerin kimlikleri açıklandı.

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA CİNSEL İLİŞKİYE GİREN KİŞİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ!

Görüntüler sansürlü bir şekilde medya ortamlarında paylaşılırken kişilerin kimlikleri ortaya çıktı. Buna göre ise Beşiktaş'ta cinsel ilişkiye giren çiftin kimlikleri gündemde bomba etkisi yarattı. İlişkiye giren kadının ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıkarken erkeğin ise Ahmet K. olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan gelişmeler sonrasında ise ilişkiye giren kadının Zeynep S. olduğu bilgisine ulaşıldı. Vatandaşlar son saatlerde arama motorlarında "Zeynep S. kimdir, Zeynep S. instagram hesabı, Zeynep S. hangi dizilerde oynadı" araştırmaları yapmaya başladı. İşte detaylar..

ZEYNEP S. KİMDİR?

oyuncu-zeynep-sariozkan-kimdir.jpeg

Beşiktaş'ta cinsel ilişki görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi sonrası çift hakkında soruşturma başladı. Buna göre ise erkeğin Ahmet K. olduğu ve otel işletmecisi olduğu bilgisine ulaşıldı. Görüntülerde ki kadının ise oyuncu Zeynep S.n olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 5 yıldır bilindik bir oyunculuk ajansında kayıtlı olduğu iddia edilen S., daha önce eğitim kurumlarında çalışmış olması da öğrenenleri şaşkınlığa uğrattı. Aslen Fen Bilimleri Öğretmenliği mezunu olan Zeynep S.’nın çeşitli dershanelerde çalıştığı da bilinenler arasında yer aldı. Hakkında soruşturma başlatılan hayasız davranışlarda bulunan çift hakkında günden güne yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yaşanılan olaylar sonrasında ise oyuncu Zeynep S.'ın instagram hesabına erişilemiyor.