Belediyeye Tahsildar Pozisyonu İçin 10 Bin 900 TL Maaş Karşılığında Alım Yapılacak!

Belediyeye Tahsildar Pozisyonu İçin 10 Bin 900 TL Maaş Karşılığında Alım Yapılacak!

Kamuda görevlendirilmenin hayalini kuran adayları sevindiren personel alımı ilanı, Adıyaman’ın Besni Belediyesi’nden geldi. Kamu kurumu tahsildar pozisyonu için personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte Besni Belediyesi’nin ikamet şartı aramaksızın ilanı.

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek, kariyer hayatını ve dolayısı ile de aylık kazancını garanti altına almak isteyen her vatandaşın birincil planları arasında yer almaktadır. Bu kapsamda yeni dönemde kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayınlanan personel alımı ilanlarını yakından takip eden adaylar, kendileri için uygun olan ilanları bulmaya çalışmaktalardır.

Yeni dönemde ortaya çıkan zorlu ekonomik şartlara karşın işini garantiye almak adına kamu ilanlarını araştıran vatandaşların yüzlerini güldürecek olan bir kamu ilanı, dün itibari ile yayınlandı. Adıyaman’ın Besni Belediyesi tarafından yayınlanmış olan alım ilanına göre kuruma 1 kişilik alımın yapılacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Adıyaman Besni Belediyesi Personel Alımı İlanı 2022

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin hayalini kuran adayları sevindiren personel alımı ilanı, haziran ayının son haftasında Adıyaman Besni Belediyesi tarafından yayınlandı. Kamu kurumu tarafından yapılmış olan resmi duyuruya göre kurum bünyesinde, tahsildar pozisyonunda görevlendirilmek üzere 1 kişilik personel alımı yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Besni Belediyesi tarafından duyurulmuş olan personel alımı ilanı aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adaylar, ilgili pozisyon karşılığında kazanacakları aylık kazancı araştırmaya başladılar. 2022 yılının başında güncellenen memur ücretlerine göre tahsildar pozisyonu için 9 bin 900 TL’lik net kazancın yanında 1.000 TL’lik de aile artışının olduğu öğrenildi.

Adıyaman Besni Belediyesi Personel Alımı İlanı Başvuru Şartları

besni-belediye.jpg

Adıyaman Besni Belediyesi’nde istihdam edilmek isteyen adayların sağlamaları gereken genel şartlar şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda belirtilmiş olan şartları sağlıyor olmak
  • KPSS’den en az 60 puan almış olmak
  • B sınıfı ehliyete sahip olmak
  • Devamlı bir sağlık sorununa sahip olmamak

Adıyaman Besni Belediyesi Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

Adıyaman Besni Belediyesi tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı, 29 Haziran tarihine kadar başvurulara açıktır. Söz konusu aday başvuruları belediye binasına şahsen, e-posta veya posta aracılığı ile ulaştırılacaktır.