BDDK KPSS Puanı ile 25 Personel İstihdam Edecek!

BDDK KPSS Puanı ile 25 Personel İstihdam Edecek!

Yeni dönemde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin hayalini kuran vatandaşlara,müjdeli haber geldi. BBDK, 2022 personel alımı ilanını yayınlayarak uzman yardımcısı pozisyonunda görevlendirme yapacağını duyurdu. İşte BDDK’nın personel alımı ilanı

Bir süredir kötü bir gidişata sahip olan ekonomi piyasaları karşısında iş bulmakta ve geçinmekte zorlanan vatandaşlar, kariyer planlamalarını devlet garantisi altında gerçekleştirebilmek adına kamu ilanlarını yakından takip etmeye başladılar. İş hayatlarını garanti altına almak ve böylelikle de standartlarını yükseltmek isteyen vatandaşlar, kendilerine en uygun olan kamu ilanını bulabilmek adına araştırmalarını sürdüremeye devam ediyorlar.

Kamu kurumlarında istihdam edilmenin yollarını arayan vatandaşlara, bugün itibari ile bir yeni haber geldi. BDDK, yeni dönemin personel alımı ilanını yayınlayarak ilgili şartları sağlayan 25 vatandaşın kurum kadrosunda istihdam edileceğini duyurdu.

BDDK 2022 Personel Alımı İlanı

Kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek isteyen adayları sevindiren haber, BDDK’dan geldi. Kurum, yeni dönemde eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Söz konusu ilanda uzman yardımcısı pozisyonuna alım yapılacağını bildiren kurum, 25 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

BDDK 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Şartları

bddk.webp

BDDK tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adaylar için başvuru şartları belli oldu. Buna göre ilgili ilana başvuru yapmak isteyen adayların sağlamaları gereken kriterler şu şekilde bildirildi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından men edilmemiş olmak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı bir suça karışmamış olmak
  • KPSS’nin ilgili puan türüne sahip olmak
  • İlan içerisinde belirtilmiş olan özel şartları sağlıyor olmak
  • Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak
  • Başvuru yapılacak pozisyon için yapılmış olan görev tanımını sekteye uğratacak devamlı bir sağlık sorununa sahip olmamak

BDDK 2022 Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

BDDK tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adayların, e-devlet aracılığı ile ilan başvurusu yapmaları gerekmektedir. Söz konusu başvurular 5- 16 Mayıs tarihleri arasında kabul edilecektir. Şahsen ya da posta yolu ile iletilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.