Bayramda Trendyol Express çalışıyor mu? (2-4 Mayıs 2022)

Bayramda Trendyol Express çalışıyor mu? (2-4 Mayıs 2022)

Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte kargoların çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Bayramda Trendyol Express çalışıyor mu? (2-4 Mayıs 2022)

Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte kargoların çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Türkiye'nin en büyük e-ticaret siteleri arasında yer alan Trendyol, pandemi de ciddi bir kullanıcı sayısı artışı ile birlikte decacorn e-ticaret şirketi ünvanı aldı. Dünyada sayılı girişimlere verilen decacorn imzası ile birlikte kullanıcıların online alışverişlerinde ki tek tercihi olan Trendyol, kendi çıkarmış olduğu Trendyol Express kargo sisteminin bayramda çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Detaylar ise gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

BAYRAMDA TRENDYOL EXPRESS ÇALIŞIYOR MU?

2 Mayıs 2022 Pazartesi günü Bayramın ilk günü iken 4 Mayıs'a kadar bayram sürecek. Ramazan bayramı toplamda Arefe günü ile birlikte dört gün sürerken bu süreçlerde ise vatandaşlar Trendyol Express kargoların çalışıp çalışmadığını merak ediyor.

Online alışveriş yapan ve kargosunu bekleyen vatandaşlar bu süreçte Trendyol Express'in teslimat yapıp yapmadığını konusunda emin olamadı. Trendyol Express'e ait bayram detayları ise haberde yer alıyor.

Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi her gün ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır.

Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Trendyol Express son gelen bilgilere göre ise 1 Mayıs tarihinden itibaren 4 Mayıs'a kadar kargo dağıtımı yapmayacak. Treddyol Express dağıtımları bayram bitmesinin ardından 5 Mayıs 2022 Perşembe gününden itibaren normal çalışma saatlerine geri dönüş sağlayacak.

TRENDYOL EXPRESS NEDİR

Trendyol Express, Trendyol Group firmasının dağıtım kanalıdır. E- ticaret sektörünün odağında, müşteri memnuniyetini önceliği haline getirmiş Trendyol Express, eğitimli personelleriyle kaliteli teslimat deneyimleri yaşatmak için 2018 yılında kurulmuştur.

Türkiye'nin bir numaralı online e-ticaret şirketleri arasında bir numarada yer alan Trendyol, her sene gerçekleştirdiği başarılı kampanya süreçleri ile kullanıcıların bir numaralı tercihleri arasına ismini yazdırdı.

Özellikle korona virüs, pandemi sürecinde alışveriş merkezlerine gidemeyen vatandaşların alışveriş deneyim ve alışkanlıkları 360 derece değişti. İnternet üzerinden ürün almaya alışan vatandaşlar Trendyol ile tanışmalarının ardından koşulsuz şartsız iade garantileri ile birlikte e-ticarete olan güvensizliklerini kırdılar.

Trendyol ise geliştirmelerinin ardından kendi kargo şirketini oluşturarak vatandaşlara en iyi deneyimi sağlamaya çalışıyor. Trendyol Express bayramda çalışmayacak.