Bayramda Sinemalar Açık Mı? Cinemaximum 2-3-4 Mayıs Kapalı Mı?

Bayramda Sinemalar Açık Mı? Cinemaximum 2-3-4 Mayıs Kapalı Mı?

Türkiye'de en fazla ziyaret edilen eğlence araçları arasında yer alan sinemalar bayramda açık mı merak ediliyor. Bayramda Sinemalar Açık Mı? Cinemaximum 2-3-4 Mayıs Kapalı Mı?

Türkiye'de en fazla ziyaret edilen eğlence araçları arasında yer alan sinemalar bayramda açık mı merak ediliyor. Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşların tatilde keyifli vakit geçirmek amacıyla ziyaret ettiği alanlar arasında olan sinemalar açık mı kapalı mı araştırılıyor. Kullanıcılar son saatlerde internette bu konuyu araştırırken birçok alanda ise Türkiye gündemine girdi.

Vatandaşlar internette "cinemaximum açık mı, cinemaximum kapalı mı, 2 mayıs sinemalar açık mı, 3 mayıs sinema kapalı mı, 4 mayıs sinema açık mı" araştırmaları yapıyor. Vatandaşların merakla takip ettiği haberler arasında yer alan sinemalar ise bayramda açık olup olmadığı ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Cinemaximum internet sitesinden alınacak olan biletlerde ise sinemaların bölge bölge açık veya kapalı olup olmadığı incelenebilmektedir. Cinemaximum tarafından net bir bilgi gelmese de sinemalar ile ilgili detaylar Gürses Gazetesi'nde yer aldı.

BAYRAMDA SİNEMALAR KAPALI MI?

Vatandaşların en uğrak alanları arasında yer alan sinemalar ile ilgili merak edilen sorulara yanıt geldi. Bayramda sinemaların kapalı olup olmadığı araştırılıyordu. Türkiye'nin en büyük sinema dağıtımcısı olan Cinemaximum ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Cinemaximum resmi internet sitesi üzerinden filmlere bilet bakıldığında ise bayramda 2 Mayıs, 3 Mayıs ve 4 Mayıs'da hizmet verilemeyeceği bilgisine ulaşıldı. Cinemaximum internet sitesinde film seanslarına dair herhangi bir bilet açılmadı. 2 - 4 Mayıs 2022 tarihlerinde herhangi bir bilet satışı yapılmamaktadır.

CİNEMAXİMUM NEDİR?

CGV Mars Cinema Group; 2001 yılında teknoloji ve konforu, beklentilerin üzerinde hizmet anlayışı ile birleştirerek, Türkiye’de farklı ve kendine özgü bir sinema deneyimi yaratma felsefesiyle kurulmuştur.

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen CGV Mars Cinema Group, 37 şehirde 98 sinema işletmesi ve 826 salon sayısı ile Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

Sinema teknolojilerindeki gelişmeleri her zaman yakından takip eden ve bu yenilikleri Türk izleyicisi ile ilk önce buluşturan CGV, misafirlerinin sinema deneyimini en üst seviyeye çıkartmayı amaçlamaktadır. Bu tutku ile CGV, Türkiye’de dijital dönüşümünü tamamlayan, yani tüm görüntü ve ses sistemlerini dijitalleştiren ilk sinema zinciri olmuştur.