Bayramda PTT Açık Mı? PTT Ramazan Bayramında Hizmet Veriyor Mu?  2-3-4 Mayıs'ta PTT Açık Olacak Mı?

Bayramda PTT Açık Mı? PTT Ramazan Bayramında Hizmet Veriyor Mu? 2-3-4 Mayıs'ta PTT Açık Olacak Mı?

Bayram heyecanı yaklaşırken vatandaşlar Ramazan Bayramı'nda PTT'lerin hizmet verip vermeyeceğini merak ediyor. Peki; PTT Ramazan Bayramı'nda çalışıyor mu? PTT arefe günü açık mı? Habere ilişkin detaylar gursesgazetesi.com'da...

Ramazan Ayı'nın bitmesine ve Ramazan Bayramı'nın başlamasına sayılı günler kalmışken vatandaşlar bayrama ilişkin pek çok sorunun cevabını araştırıyor. Özellikle; Ramazan Bayramı'nda PTT'nin açık olup olmayacağı pek çok vatandaş tarafından merak konusu oldu ve gerek internette gerek sosyal medyada vatandaşlar sorularına cevap aradı. Yalnızca PTT şubelerinin değil aynı zamanda PTT Kargo'nun da 2022 Ramazan Bayramı'nda hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Sosyal medyada gündeme getirilen iddialar, PTT şubelerinin ve kargolarının bayram sonuna kadar kapalı olacağı yönünde iddiaların sıkça vatandaşların karşısına çıkmasının yanı sıra, yalnızca bayramın ilk gününün PTT'ler için resmi tatil olacağı, kalan günlerde PTT şubelerinin ve PTT Kargo'nun çalışacağı yönündeki iddialar da gündemde yer aldı. Peki; Ramazan Bayramı'nda PTT'ler açık olacak mı? Vatandaşlar PTT'den hizmet alabilecek mi? PTT Kargo Ramazan Bayramı'nda hizmet veriyor mu?

PTT Ramazan Bayramında Çalışıyor Mu?

Vatandaşların son günlerde en çok merak ettiği ve internette sıklıkla araştırdığı PTT'lerin Ramazan Bayramı'nda açık olup olmayacağı milyonlarca vatandaş için merak konusu oldu. Fatura yatırma, kargo gönderme, para çekme ya da yatırma, kredi kartı borç ödeme gibi işlemlerin yapılabildiği PTT şubelerinin Ramazan Bayramı'nda hizmet verip vermeyeceğini araştıran vatandaşların karşısına farklı kaynaklardan farklı cevaplar çıkıyor. Peki; PTT şubeleri Ramazan Bayramı'nda açık mı?

PTT şubeleri Ramazan Bayramı itibariyle hizmetlerine ara verecek. Ramazan Bayramı'nın son gününe kadar PTT şubeleri fiziksel hizmetlerini askıya alacak. PTT şuelerinden yapılan işlemler online olarak yapılabilecek. Peki; PTT Kargo bayramda çalışacak mı?

PTT Kargo Ramazan Bayramında Çalışıyor Mu?

Pek çok kargo firmasının Ramazan Bayramı'nda hizmetlerine ara vermesi nedeniyle vatandaşlar PTT Kargo'nun Ramazan Bayramı'nda hizmet verip vermeyeceğini araştırmaya başladı. Uygun fiyat ve geniş hizmet kapsamı nedeniyle vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen PTT Kargo'nun 2022 Ramazan Bayramı'nda açık olup olmayacağı merak konusu oldu.

Ramazan Bayramı'nın resmi tatil sayılıyor olması nedeniyle PTT Kargo da hizmetlerine ara veren kargo firmaları ile aynı koşulları uyguluyor. Resmi tatil olarak sayılan bayram günleri boyunca PTT Kargo hizmet vermeyecek.