Bayramda Getir ve Yemeksepeti Çalışıyor Mu?

Bayramda Getir ve Yemeksepeti Çalışıyor Mu?

Bayramda pek çok kurum gibi online marketlerin durumu da merak konusu haline geldi. Peki bu bayramda Getir ve Yemeksepeti çalışacak mı?

Son dönemde pek çok insanın kullandığı Getir ve Yemeksepeti gibi online marketler kullanılmaya başlandı. Özellikle pandemi döneminde artan ve kişilerin daha büyük alışkanlıkları haline gelen online marketler, her bölgeye yayıldı. Bu sebeple de herkes tarafından kullanılan bu marketlerin artık diğer marketlere oranla daha fazla kullanılmasına yol açtı. Kişilerin evden, hiçbir çaba sarf etmeden istedikleri ürüne ve istedikleri markaya ulaşabilmeleri Getir ve Yemeksepeti gibi uygulamaların daha çok ilgi görmesini sağladı. Kişilerin diledikleri konumdan tüm ihtiyaçlarını dakikalar içinde karşılamaları, bu uygulamaların daha da büyümesi ile market ve yemeğin dışında su satışları ve artık getire özel "getiriş" de açıldı. Bu sebeple bayramda da bu uygulamaların çalışıp çalışmadığı merak konusu oldu. Peki bayramda Getir ve Yemeksepeti çalışıyor mu?

Bayramda Getir ve Yemeksepeti Çalışıyor Mu?

Hemen hemen her özel günde vatandaşlar internet üzerinden çeşitli kurumlar ile ilgili araştırma yapmaktadır. Bu araştırmalar da Getir, Yemeksepeti gibi online marketlerin açık olup olmadığı konusunda oldu. Genel olarak sürekli çalışır durumda olan bu iki uygulama üzerinden pek çok kullanıcı ramazan ayı için sahur, iftar ihtiyaçlarını karşılamalarının yanı sıra artık bayram alışverişlerini yapmaya başladı. Neredeyse her markadan kişilerin kendi bütçelerine uygun bir şekilde ürünler seçebilmesi ile oldukça avantajlı görüldü. Bu sebeple bu uygulamaların her türlü ihtiyaç durumu meydana gelebilmesi sebebiyle bayramda da açık olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Ramazan Bayramı'nda Getir ve Yemeksepeti gibi online uygulamalar, vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürecek mi?

Ramazan ayı dolayısıyla çalışma saatlerinde değişiklik yapan Getir, bu bayramda da çalışmaya devam edecek. Ramazan ayı dolayısıyla 24 saat hizmet veren online market, bayramda yalnızca gece 1.00'e kadar hizmet verecek. Bayramdan sonra ise normal çalışma saatlerine dönmesi planlanıyor.

Yemeksepeti ise, tıpkı Getir'de olduğu gibi aynı çalışma saatlerine uygun bir şekilde hizmet vereceğini açıkladı. Ramazan ayı ve bayram ile birlikte oldukça değişiklik yaşanan Getir ve Yemeksepeti'nin çalışma saatlerinin bayramdan sonra normal saatlerine dönerek, hizmetine kaldığı yerden devam edeceği söyleniyor.