Bayram Tatilinde AVM Açık Mı? Bayramda Mağazalar Açık Olacak Mı?

Bayram Tatilinde AVM Açık Mı? Bayramda Mağazalar Açık Olacak Mı?

Bayram tatili girdiğinde ailesi ile birlikte AVM'de zaman geçirmek ve alışveriş yapmak isteyen kişilerin merak ettiği konulardan biri de bayramda AVM'nin açık olup olmadığı oldu. Peki bayramda AVM'ler açık mı?

Ailesi ile birlikte bayram tatili yapan ya da şehirde kalmayı tercih eden kişiler, çeşitli sebeplerle pek çok kez AVM'yi tercih etmekte. Kimileri ailesi ve çocukları ile birlikte alışveriş yapmak isterken kimisi de eğlenceli zaman geçirmek için AVM'ye gitmektedir. Bu sebeple bu bayramda da en çok merak edilen konulardan birisi de bayram boyunca AVM'lerin durumu oldu. Bayramda AVM'ye gitmeyi planlayan pek çok kişi internette bu konu ile alakalı pek çok araştırma da yaptı. Peki Ramazan Bayramı'nda AVM'ler açık olacak mı?

Bayram Tatilinde AVM Açık Mı?

Sosyal medyada pek çok kullanıcı AVM'lerin açık olup olmadığı konusunda iddialarda bulundu. Pandemi döneminden bu yana açılış ve kapanış saatleri olmak üzere pek çok değişikliğe uğrayan AVM'lerin bu dönemde nasıl bir değişiklik yapacağı merak konusu oldu. Pek çok resmi kurumun ve işletmelerin bayram tatili boyunca kapalı olacağını duyurması ile birlikte AVM'lerin de kapalı olacağı söylentileri sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Peki Ramazan Bayramı'nda AVM'ler kapalı olacak mı?

Bu konu ile alakalı herhangi bir resmi açıklama bulunmazken diğer bayramlarda AVM'lerin oldukça tercih edilmesi ve daha önce hiç kapatılmaması bu söylentilerin doğru olmadığı konusuna vurgu yaptı. Bu sene de ailesi ile şehrin tadını çıkarmak ve AVM'ye gitmek isteyen kişiler için açık olacağı konuşulmaya başlandı. Peki bayramda hangi saatler arasında AVM'ler açık olacak?

Bayramda Mağazalar Saat Kaça Kadar Açık Olacak?

Bayram süresi boyunca AVM'lerin açık olup olmadığı konuşulurken herhangi bir açıklama yapılmadı. Bunun üzerine tıpkı diğer bayramlarda olduğu gibi bu sene Ramazan Bayramı'nda da AVM'lerin açık olacağı söylendi. Pek çok ailenin bayram alışverişi yapmak için tercih ettiği AVM'ler, bu sene de bayramda da eğlence merkezi haline gelecek. Normal saatlerinden farklı olmaksızın aynı saatler içerisinde hizmet vermeyi sürdürecek olan AVM'ler; sabah saat 10.00'da akşam saat 22.00'a kadar açık olacak.

Bu bayramda da diğer mağazalarda olduğu gibi AVM'lerde de hizmete ara verilmeyecek. Çocukları ile eğlenceli vakit geçirmek ve bir yandan da alışveriş yapacak olan aileler için bu bayramda da AVM'ler en çok tercih edilenler arasına girecek.