Bakan Özhaseki açıkladı: Depremzede vatandaşların konutları Ekim ayında teslim edilecek!

Bakan Özhaseki açıkladı: Depremzede vatandaşların konutları Ekim ayında teslim edilecek!

Bakan Mehmet Özhaseki, “İlk aşamada yaklaşık 180 bin teklif yapılmıştı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında teslimatlar yapılacak, ilk hak sahiplerimiz bu lokasyonlara giderek güvenli bir şekilde yerlerini bulacaklar.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki yerleşim yerlerine ilk etapta yaklaşık 180 bin teklif verildiğini duyurdu. Bakan Özhaseki, ilk teslimat işlemlerinin ekim, kasım ve aralık aylarında yapılacağı müjdesini paylaştı.

Bakan Mehmet Özhaseki, deprem bölgesine yapılacak konutlarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Özhaseki, “İlk aşamada yaklaşık 180 bin teklif yapıldı” dedi. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında teslimatları yapılacak ve böylelikle ilk hak sahiplerimiz bu lokasyonlara giderek güvenli bir şekilde yerlerini bulacaklar." şeklinde ifadeler kullandı.

Depremzede vatandaşların konutları Ekim ayında tesim edilecek

"DEPREM BÖLGELERİNDE YAPILAŞMAYA İZİN VERİLMEYECEKTİR"

Bakan Özhaseki, bundan sonraki süreöte fay hatları ve faylar üzerinde yapılaşmaya gidilmeyeceğini vurgulayarak, "Deprem bölgelerinde hiçbir yapılaşmaya izin verilmeyecek" dedi.

"DEPREM BÖLGESİNDE DİNLENMEK İÇİN ZAMANIMIZ YOK"

Bakan Özhaseki, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Deprem bölgesinde durup dinlenmeye vaktimiz yok. Amacımız vatandaşlarımızı bir an önce güvenli ve sağlıklı evlerine ulaştırmak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Gürses Gazetesi