Bakan Fahrettin Koca'dan Ümit Özdağ'a Süleyman Soylu yanıtı

Bakan Fahrettin Koca'dan Ümit Özdağ'a Süleyman Soylu yanıtı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Suriye kökenli doktorlar hakkında Ümit Özdağ ile görüştü. Bakan Koca, Ümit Özdağ'ın görüşme sonrasındaki mesajında yer alan Süleyman Soylu ile ilgili kısma tepki gösterdi.

Son dönemlerin en popüler siyasi isimlerinden olan Ümit Özdağ'ın adı bugün de gündeme bomba gibi düştü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüşen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Reyhanlı devlet hastanesinde çalışan Suriye uyruklu doktorlar ile ilgili bir konuşma yaptı. Görüşmenin ardından Ümit Özdağ'ın yaptığı paylaşım dikkat çekti. Ümit Özdağ'ın yaptığı paylaşımın ardından vatandaşlar gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında konuya ilişkin araştırmalar yaptı. İki ismin sosyal medya paylaşımları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Özdağ, Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme ile ilgili olan paylaşımında “Sağlık Bakanı Sayın F. Koca beni arayarak acil serviste 4 doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye'de tıp eğitimi aldıklarını ifade etti. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Bütün bakanların SS gibi küfürbaz olmadığını öğrendik” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Fahrettin Koca'nın görüşmesinden Özdağ'ın yaptığı bu paylaşım çok sayıda vatandaşın dikkatini çekti. Vatandaşlar, Ümit Özdağ'ın yaptığı paylaşımı defalarca tekrar paylaştı. Özellikle Özdağ'ın SS diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kastetmesinin anlaşılması üzerine paylaşım sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Özdağ'a Fahrettin Koca'dan yanıt gecikmedi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından Özdağ'a hızlı bir yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Ümit Özdağ'a Süleyman Soylu Yanıtı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise Ümit Özdağ'ın bu paylaşımı üzerine Özdağ'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Fahrettin Koca, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Süleyman Soylu'yu içerdiği anlaşılan paylaşımına yanıt verdi. Fahrettin Koca'nın paylaşımında yer alan ifadeler ise dikkat çekti. Ümit Özdağ'ın Süleyman Soylu'ya alakasız bir şekilde sataştığını dile getiren Bakan Fahrettin Koca resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sn. Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi ile ilgili verdiğiniz yanlış bilgiyi düzeltmeniz için sizi aradım, hatanızı kendiniz düzeltin istedim." dedi ve açıklamasına "Ama düzeltme metninizde konuyla ilgisi olmayan bir bakan arkadaşıma sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez!” ifadeleri ile devam etti.

Sosyal medya platformlarında vatandaşlar Ümit Özdağ'ın Fahrettin Koca'ya yeni bir yanıt paylaşımı yapmasını bekliyor.