Aziz Yıldırım'a "Şikeci" diyen Talip Doğan Karlıbel'e Fenerbahçe'li taraftardan tokat!

Aziz Yıldırım'a "Şikeci" diyen Talip Doğan Karlıbel'e Fenerbahçe'li taraftardan tokat!

3 Temmuz FETÖ kumpası sürecinde Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiğini açıklayan Talip Doğan Karlıbel'e Fenerbahçe taraftarından tokat geldi. Sosyal medya ayağa kalktı. "Helal olsun" yorumları art arda geldi. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

FETÖ tarafından Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a yönelik gerçekleştirilen "sivil darbe" kumpasında aktif bir role sahip olan Talip Doğan Karlıbel'e mahkemeye gittiği anlarda bir Fenerbahçe taraftarı tarafından tokat atıldı. 2014 yılında Aziz Yıldırım'a hakaret etmek suçundan 740 bin lira para cezası alan Karlıbel geçmiş dönemlerde gerçekleşen Ergenekon ve 3 Temmuz şike kumpası davalarında da tanık olarak aktif rol oynamıştı.

Fenerbahçe'yi UEFA'ya Şikayet Eden İsim: Talip Doğan Karlıbel

3 Temmuz şike davası sürecinde tanık olarak aktif rol oynayan Karlıbel'in Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı UEFA'ya şikayet etmesini açıklaması ile birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları kendisine büyük tepkiler göstermiş, Karlıbel'i "ihanet" ile suçlamışlardı. Karlıbel, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ı UEFA'ya şikayet ettiğini şu sözlerle ifade etmişti;

“Evet, Fenerbahçe’yi ben şikayet ettim. UEFA’ya 12 sayfalık rapor gönderdim. Arkadaşlarımızla organize olduk. 200 ayrı maille aynı raporlar ulaştı. Raporlarda TFF’nin ‘üç maymun’u oynadığı, bu kararı verebilecek durumda olmadığı, savcı ve polisin iş yapamaz hale getirilmeye çalışıldığı, Fenerbahçe ile ilgili şike faaliyetleri iddiaları ve Fenerbahçeli yöneticilerin suç örgütleriyle ilişkileri gibi ayrıntılı bilgiler verdim” dedi. Karlıbel, bu raporların UEFA’nın Türkiye’ye gelişinde katkısı olduğunu savunarak “Bana teşekkür yazısı göndereceklerini söylediler.”

Ergenekon Davasında Da Tanık Olmuştu

Aziz Yıldırım'a "şikeci" de diyen Karlıbel'in ismini pek çok vatandaş Nisan 2012 tarihinde Birinci Ergenekon davasının 209. duruşmasında tanımıştı. Karlıbel tanık olarak katıldığı mahkemede 1999 ila 2006 yılları arasında Alman istihbaratı tarafından da desteklenen ırkçıların 8 Türk ve 2 Yunanistan vatandaşını öldürdüğünü ancak Ergenekon süreciyle bu cinayetlerin durduğunu “Bu Ergenekon operasyonlarının başlamasıyla bu cinayet serisi birden bire kesildi" ifadeleri ile dile getirmişti.

Fenerbahçe Taraftarlarının Tokat Yorumu

Bugün mahkemeye giden Talip Doğan Karlıbel'e bir Fenerbahçe taraftarının tokat atması üzerine sosyal medya gündemi bir anda karıştı ve Fenerbahçe'li taraftarlar Karlıbel'e saldıran kişiye tebrik mesajları paylaştı. Saldırganın Fenerbahçe taraftarı olduğu tespit edildi. Taraftarlar "Helal olsun!" sözlerini paylaştı.

Talip Doğan Karlıbel'in Gerede Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda tutukluluk hali halen devam ediyor.