Asla olmaz denilen ne varsa oldu! İstanbul Bebek sahilinde çekilen o görüntüler.. Sahil kenarında cinsel ilişkiye girdiler!

Asla olmaz denilen ne varsa oldu! İstanbul Bebek sahilinde çekilen o görüntüler.. Sahil kenarında cinsel ilişkiye girdiler!

Türkiye'de vatandaşların asla olmaz dedikleri ne varsa her geçen gün olmaya devam ediyor. İstanbul Bebek sahilinde çekilen o görüntüler vatandaşı hayrete düşürdü. Sahil kenarında cinsel ilişkiye girdiler!

Türkiye'de vatandaşların asla olmaz dedikleri ne varsa her geçen gün olmaya devam ediyor. İstanbul Bebek sahilinde çekilen o görüntüler vatandaşı hayrete düşürdü. Vatandaşın son zamanlarda gündeminde yer alan birçok konu can sıkmaya devam ediyor. Son olarak 31 Mayıs Salı günü öğlen saatlerinde İstanbul Bebek sahilinde kaydedilen o görüntüler gündemde şok etkisi yarattı.

Bebek sahilinde vatandaşlar güzel havanın keyfini çıkarırken kaydedilen o görüntüler ise adeta mide bulandırdı. Yıllar sonra İstanbul Bebek'te gündeme düşen o görüntüler sonrasında ise vatandaş ne yapacağını şaşırdı. Çevredekiler şaşkınlığını gizleyemezken o esnada vatandaşların çektiği görüntüler ise Türkiye gündemine doğrudan etki etti. Gelen bilgiler sonrasında ise cinsel ilişkiye giren gençler ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRENLER GÖZALTINA ALINDI!

bebek-sahilinde-skandal-goruntu-kimseye-aldiris-14982796-1348-amp.jpeg

Bebek sahilinde çekilen o görüntüler gündemde şok etkisi yaratırken, olayın başrolleri ise videonun hemen ardından yakalanarak göz altına alındığı iddia edildi. Gelen bilgiler sonrasında ise henüz netleşmemiş de olsa cinsel ilişkiye giren vatandaşların Türk olduğu iddia ediliyor. Bilgiler henüz kesinleşmezken sosyal medyada yer alan iddialar ise vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti.

İlk olarak Instagram'da sonrasında da Twitter'da dolaşıma giren görüntülerde yabancı uyruklu olduğu iddia edilen çiftin, ilişkiye girme anları görülüyor.

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNDAN SORUŞTURMA AÇILDI!

Bebek sahilinde çekilen görüntüler sonrasında İstanbul polisi harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi de gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtilirken görüntülere tepkiler gelmeye devam ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.'nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.

Gelen tepkiler sonrasında ise olayı gerçekleştiren vatandaşların tutuklanarak mahkemeye çıkarılacağı söyleniyor.