Ankara’daki Bir Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusunu Paylaştı! Büro Personeli, Destek Personeli ve Güvenlik Görevlisi

Ankara’daki Bir Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusunu Paylaştı! Büro Personeli, Destek Personeli ve Güvenlik Görevlisi

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi toplamda 13 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alımına ilişkin güncel alım ilanı yayımlandı. İlgili şartları sağlamayı başaran adayların başvurularını kolayca yapabilecekler. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ilgili 4’üncü maddesi (B) fıkrasına göre istihdam edilecek kişilerin ilgili unvan için belirlenen özel nitelikleri karşılaması gerekmektedir. Bunun yanı sıra personel alımına ilişkin belirlene genel şartların da karşılaması istenmektedir.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Alımı

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi sözleşmeli personel alımına ilişkin birçok farklı pozisyon belirlendi. En lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımına ilişkin detaylar Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü tarafından açıklandı. Adayların ilan metninde yer alan şartları sağlamaları halinde başvurularını yapmaları mümkündür. Alım yapılacak unvan ve kontenjanlar ise şöyle:

  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi – 5
  • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) – 5
  • Büro Personeli – 3

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

ankara-alim.jpg

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde ilgili birimlerde istihdam edilecek kişilerin taşıması gereken özel ve genel bazı şartlar belirlenmiştir. Belirlenen bu şartlar alım yapılacak kadrolara göre değişiklik göstermektedir. KPSS ilgili puan türüne sahip olmak ve başvuru yapılacak unvanın şartlarını sağlamak gerekmektedir. Aranan genel şartlar ise kısaca şöyle:

  • 657 sayılı Kanun 48’inci maddesinde sayılan şartları taşımak,
  • KHK ile kamu görevine son verilmemiş olması,
  • Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin hususlar kapsamında belirlenen şartları sağlamak,
  • Belirlenen öğrenim düzeyini karşılamak ve özel şartları taşımak.

Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Adayların en geç 10 Haziran 2022 tarihine kadar başvurularını yapmaları istenmektedir. Başvuruların Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi web adresinde yer alan başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması ile internet üzerinden e – Devlet aracılığıyla yapılması mümkündür. Şahsen ya da posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecektir.