Anıtkabir Bayramda Açık Mı? 2022 Ramazan Bayramı Anıtkabir Kaça Kadar Açık?

Anıtkabir Bayramda Açık Mı? 2022 Ramazan Bayramı Anıtkabir Kaça Kadar Açık?

Ramazan Bayramı gelip çatmışken vatandaşlar bayram tatilinde ziyaret edebilecekleri yerleri araştırıyor. Bu ziyaret yerlerinin en üst sıralarında da Anıtkabir yer alıyor. Peki; Anıtkabir bayramda açık mı?

Ramazan Bayramı gelip çatmışken vatandaşlar Ramazan Bayramı tatili süresince gezebilecekleri yerleri araştırıyor. Özellikle şehir dışından Ankara'ya ziyarete gelen vatandaşlar, Anıtkabir'e gitmek istiyor. Son günlerde internet üzerinden vatandaşlar sıkça Anıtkabir'in Ramazan Bayramı'nda açık olup olmadığını araştırıyor. Peki; Anıtkabir Ramazan Bayramı süresince açık mı?

Ankara'nın en özel konumlarından biri olan Anıtkabir yılın her zamanı olduğu gibi bu dönemlerde de oldukça yüksek sayıda ziyaretçi topluyor. Ramazan Bayramı tatili süresini Ankara'da geçirecek olan vatandaşlar ise Anıtkabir'in Ramazan Bayramı'nda açık olup olmadığını, Anıtkabir giriş ücretlerini ve Anıtkabir'in hangi saatler arasında açık olduğunu araştırıyor.

Anıtkabir Giriş Ücreti 2022

Ankara'nın en önemli noktalarından olan Anıtkabir, Ulu Önder'i ziyaret etmek isteyen vatandaşların her zaman ilgi odağı olmayı başardı. Yılın her mevsiminde yüksek doluluk oranına sahip olan Anıtkabir'in giriş ücretlerinin kaç TL olduğu ise vatandaşların merak konusu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatini gerçekleştirdiği Anıtkabir'e giriş yapmak için herhangi bir ücret gerekmiyor. Dileyen herkes, herhangi bir ücret ödemeksizin Anıtkabir'i ziyaret edebiliyor.

Anıtkabir Mesai Saatleri- Anıtkabir Hangi Günler Açık 2022?

Anıtkabir'e ziyarette bulunmak isteyen vatandaşlar, Anıtkabir'in hangi günlerde ve hangi saatlerde açık olup olmadığını internette sıkça araştırıyor. Özellikle Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek için şehir dışından Ankara'yı ziyaret eden vatandaşlar Anıtkabir'in hangi günlerde ve hangi saatlerde açık olduğunu araştırıyor. Peki; Anıtkabir hangi gün hangi saatlerde açık?

Anıtkabir haftanın her günü vatandaşların ziyaretlerine açık. Ayrıca Anıtkabir'in resmi internet sitesinden açıklanan Anıtkabir mesai saatleri bu şekilde;

01 Şubat - 14 Mayıs Tarihleri Arasında

  • Açılış: 09:00 - Kapanış: 16:30

15 Mayıs - 31 Ekim Tarihleri Arasında

  • Açılış: 09:00 - Kapanış: 17:00

01 Kasım - 31 Ocak Tarihleri Arasında

  • Açılış: 09:00 - Kapanış: 16:00

Anıtkabir Ramazan Bayramı'nda Açık Mı?

Hafta boyu açık olan Anıtkabir'in Ramazan Bayramı'nda da açık olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak konusu. Anıtkabir'in resmi internet itesinden herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da; geçmiş yıllarda da olduğu gibi Anıtkabir'in bu yıl da Ramazan Bayramında açık olacağı biliniyor.