Altın fiyatları can aldı! Neden çeyrek altın taktın kavgasında 1 ölü, 2 yaralı!

Altın fiyatları can aldı! Neden çeyrek altın taktın kavgasında 1 ölü, 2 yaralı!

Çeyrek altın kavgası can aldı! Düğünde iki taraf arasında çıkan tartışmada, "Neden çeyrek altın taktın" kavası nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. İşte detaylar...

İlginç tartışma bugün Kocaeli'nde yaşandı. Düğünde çeyrek altın takan taraf ile düğün sahipleri bu nedenle kavgaya tutuştu. Karşı tarafın "Neden çeyrek altın taktın?" şeklindeki tepkisi üzerine büyüyen tartışmada G.Ş. hayatını kaybetti. Bu olay gündem olurken, tartışmanın içeriği sosyal medyada gündem haline geldi. İşte detaylar...

BİZ SİZE YARIM ALTIN TAKTIK KAVGASI!

Olay Kocaeli'nin Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Olayda hayatı kaybeden G.Ş.'nin katıldığı düğünde gelin ve damada çeyrek altın takılması ile tartışma çıkarken, tartışmanın asıl nedeni ise gündem oldu. Gelin ve damat tarafından bir şahsın, çeyrek altın takan kişilere "Biz sizin düğünde yarım altın taktık" demesi ile başladı. Kendilerinin düğünde çeyrek altın takmalarının yanı sıra aynı şeyi karşı taraftan beklediklerini dile getiren taraf ile arasında büyük bir tartışma yaşandı. Tartışmanın boyu git gide büyürken, işin içine silahlar da girdi.

1 ÖLÜ, 2 YARALI

Olayın yaşanmasının ardından tarafların birbirine adeta kurşun yağdırdığı kavgada 3 kişi vuruldu. Vuruldukları anda hastaneye kaldırılan üç kişiden iki kişinin tedavisi devam ederken, G.Ş. hayatını kaybetti. Yakınlarını kahreden bu olayın ardından G.Ş.'nin ailesi kahroldu. Olayda herhangi bir şekilde suçu olmayan ve ayırmak isteyen G.Ş.'nin hayatını kaybetmesi herkesi üzerken, ortaya çıkan detay adeta kahretti!

G.Ş.'nin vurulduğu esnada, onu vuran merminin eşi Y.Ş.'nin tabancasından çıkma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Herkesi kahreden bu haberin yayılmasının ardından adli tıptan çıkacak sonuç ve polis tarafından çıkacak olan balistik raporu merak konusu oldu.

Konu ile ilgili hayatını kaybeden G.Ş.'nin kuzeni B.D. görgü tanığı olarak konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı;

“Düğünde ufak bir sürtüşme oldu, iki aile arasında. Araya bizler girdik, her iki tarafı da evlerine gönderdik. Daha sonra Tarık ve Tayfur geliyoruz, diye telefon açmış. Eniştemiz Y. Ş. da kendini korumak amacıyla kavga ediyor. O sırada bizim kızımız arada kalıyor. Nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla kızımız hayatını kaybediyor. Takı meselesi nedeniyle başlamıştı kavga. ‘Ben yarım takmıştım, sen neden çeyrek altın taktın’ diyor ve sıkıntı başlıyor”