Akaryakıt Zammı İstasyonları Harekete Geçirdi: Shell, Opet ve Total 50 TL'ye Kadar İade Yapılacağını Duyurdu!

Akaryakıt Zammı İstasyonları Harekete Geçirdi: Shell, Opet ve Total 50 TL'ye Kadar İade Yapılacağını Duyurdu!

Bu geceden itibaren geleceği söylenen benzin zammı sonrasında sürücüler derin bir üzüntü içerisine girdiler. Akaryakıt harcamalarından kurtulmanın yollarını arayan sürücülere, 3 büyük benzin istasyonundan müjdeli haber geldi...

Yakın zaman öncesinde resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında değerlenen brent petrol, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan benzin ve motorinin fiyatlarına yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Bugün itibari ile geçerli olmak üzere bir zam daha alacağı söylenen benzinden sonra çıkmaza giren sürücüler, yapacakları akaryakıt harcamaları konusunda destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada devreye giren Total, Shell ve Opet, yeni akaryakıt kampanyalarını gündeme getirdi.

Total Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen benzin istasyonlarından birisi olan ve sunduğu kaliteli hizmetler ile farkını ortaya koyan Total, yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarından sonra kaybetmiş olduğu müşterilerini tekrar kazanabilmek adına yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Firma, ilgili kampanyasının ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştı.

Total tarafından geliştirilen ve 15 Mayıs tarihine kadar sürecek olan akaryakıt kampanyasına göre farklı iki günde 250 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Total Club üyelerine, 50 TL’lik para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Opet Akaryakıt Kampanyası 2022

opet.jpg

Yeni dönemde de sunduğu kaliteli hizmetler ile akaryakıt sektörünün aranan isimlerinden birisi olan Opet, artan akaryakıt fiyatlarına karşın Yapı Kredi Bankası ile el sıkıştığını açıkladı. İş birliği çerçevesinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasının detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Mayıs’a kadar 4 farklı günde 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Yapı Kredi bireysel müşterilerine 40 TL, ödemelerin en az birinin mobil ödeme ile ödenmesi durumunda +10 TL, toplamda 50 TL para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Shell Akaryakıt Kampanyası 2022

Shell de yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Firma, bu kapsamda Akbank ile el sıkıştığını ve Axess kart ile yapılan akaryakıt harcamalarına para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

Shell tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Mayıs tarihine kadar 4 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Axess müşterilerine, 40 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bildirildi.