Akaryakıt İstasyonlarında Araba Yıkama Fiyatlarına Zam! Benzin İstasyonu Su, Köpük, Süpürge Kaç TL?

Akaryakıt İstasyonlarında Araba Yıkama Fiyatlarına Zam! Benzin İstasyonu Su, Köpük, Süpürge Kaç TL?

Türkiye'de araçlarını akaryakıt istasyonlarında yıkayan vatandaşlara kötü haber geldi. Akaryakıt İstasyonlarında Araba Yıkama Fiyatlarına Zam! Benzin İstasyonu Su, Köpük, Süpürge Kaç TL?

Türkiye'de araçlarını akaryakıt istasyonlarında yıkayan vatandaşlara kötü haber geldi. Otomobil sahiplerinin haftada en az bir kere yıkamış olduğu araçları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Otomobillerini temizlemek isteyen vatandaşlar akaryakıt istasyonlarında vakit geçirmektedir. Birçok akaryakıt istasyon markasında yer alan araç yıkama alanlarında ki ücretlere zam geldi. Geçtiğimiz yıllarda su, köpük ve süpürge ücretleri 2 TL olarak yer alırken şimdilerde ise tüm ücretlere zam geldi. Akaryakıt İstasyonlarında Araba Yıkama Fiyatlarına Zam! Benzin İstasyonu Su, Köpük, Süpürge Kaç TL? Detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Otomobillerini oto yıkamalara vermek istemeyen vatandaşlar kendi emekleri ile araçlarını temizlemek istemektedirler. Çoğu kişi için bu iş eğlenceli gelirken vatandaşlar ise son günlerde gittikleri akaryakıt istasyonlarında ki yıkama ücretlerini görmeleri ile birlikte şok oldu. Köpük, su ve süpürge ücretleri önceki yıllarda tüm şehirlerde 2 TL üzerinden kullanılabilirken şimdilerde ise yeni fiyatlar tepkilere yol açtı.

AKARYAKIT İSTASYONLARINDA YIKAMA NE KADAR OLDU?

Opet, Shell, Petrol Ofisi, BP ve Lukoil gibi birçok akaryakıt istasyonlarında araç yıkama ücretlerine zam geldi. Birçok petrol ofisinde çalışanlar yıkama ve köpük işlemleri yaparken birçok istasyonda ise kendin yıka özelliği yer alıyor.

2022 yılında artan enflasyon ile birlikte hayat pahalılığı vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Vatandaş bu süreçte birçok ürünü zamlı olarak alırken şimdilerde ise akaryakıt istasyonlarında ki yıkama alanları da zamlarından nasip aldı.

Akaryakıt istasyonlarında su, köpük ve süpürge ücretleri 2 TL'den şimdilerde ise 5 TL'e kadar yükseldi. 5 TL olan 3 temizleme alanlarında vatandaşlar birden fazla kullanımlarında ise bir otomobili ortalama 20 ila 25 TL üzerinde yıkamaktadır. Gelen bu zamlar ile birlikte ise vatandaşların eski dönemde ortalama 10 TL civarında yıkadıkları araçları ortalama %250 oranında zam aldı. Zam alan bu gelişmeler sonrasında ise otomobil sahipleri ne yapacağını şaşırdı. Oto yıkamada araç yıkama işlemleri 80 ila 120 TL arasında yer alırken vatandaşlar ise şimdilerde araç yıkamak için birden fazla kez düşünüyor.

Otomobil yıkama işlemlerinde gelen bu zam işlemleri sonrasında neler olacağı merak ediliyor.