Akaryakıt fiyatları, haziran ayına hızlı girdi: Benzin ve motorine 2 Haziran'da büyük zam gelecek! Güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları, haziran ayına hızlı girdi: Benzin ve motorine 2 Haziran'da büyük zam gelecek! Güncel akaryakıt fiyatları

Geçen hafta içerisinde arka arkaya zam alan akaryakıt ürünlerine ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre motorin ve benzine 2 Haziran tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüksek oranlarda zam yapılacağı bilgisi kaydedildi...

24 Şubat tarihinde Ukrayna sınırlarını resmen ihlal eden Rusya, tüm dünyayı etkileyecek olan kritik bir adım atmış oldu. Savaşın başladığı günden bu yana değer kazanan brent petrolün varil fiyatı, ülke sınırları içerisinde satışa sunulan akaryakıt ürünlerine yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu.

Brent petrolün 130 dolar seviyesine kadar dayandığı savaşın ilk günlerinde, motorin ve benzin fiyatları 25 TL’lik sınıra kadar dayandı. Şu an 119 dolar seviyelerinden işlem gören brent petrole rağmen yine de arka arkaya zamlar alan benzin ve motorine ilişkin bir zam haberi daha verildi.

Benzine Zam Haberi!

Yapılan son zam ile birlikte 25 TL’lik seviyeyi aşan benzine ilişkin yeni bir açıklama daha yapıldı. Milyonlarca araç sahibine araç kullanmayı bıraktıracak olan habere göre benzine 2 Haziran tarihinden itibaren 1 TL 10 kuruş tutarında yeni bir zam daha yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Motorine Zam Haberi!

2022/03/05/benzin-aa-16-9-15687436102a0a9.jpg

Yapılan son zamlardan sonra 24 TL seviyesini aşan motorine ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Kulislerden gelen bilgilere göre 2 Haziran gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 TL 14 kuruş tutarında zam yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

Güncel Benzin ve Motorin Fiyatları!

Yapılan son zamlardan sonra güncel benzin ve motorin fiyatları araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar seri bir şekilde değişen akaryakıt fiyatları tablosunu takip etmek konusunda güçlük çekerken, benzin ve motorinin son fiyatlarını merak ediyorlar.

31 Mayıs Salı günü illere göre benzin ve motorin fiyatları şu şekilde belirlendi:

  • İstanbul Anadolu Benzin: 25,02 TL
  • İstanbul Avrupa Benzin: 25,01 TL
  • İstanbul Anadolu Motorin: 24,45 TL
  • İstanbul Avrupa Motorin: 24,43 TL
  • Ankara Benzin: 25,11 TL
  • Ankara Motorin: 24,54 TL
  • İzmir Benzin: 25,13 TL
  • İzmir Motorin: 24,55 TL