Ak Parti'nin Yüzde 75 Oy Alacağını Söyleyen Cahit Özkan Görevden Alındı!

Ak Parti'nin Yüzde 75 Oy Alacağını Söyleyen Cahit Özkan Görevden Alındı!

Son günlerde gündeme yaptığı açıklamalar ile gelen Cahit Özkan son dakika kararı ile görevden alındı. Ak Parti'nin Yüzde 75 Oy Alacağını Söyleyen Cahit Özkan Görevden Alındı!

Son günlerde gündeme yaptığı açıklamalar ile gelen Cahit Özkan son dakika kararı ile görevden alındı. Türkiye'de ev kiralarının 125 euro olduğunu söyleyen Cahit Özkan dün yaptığı açıklamalar ile birlikte Ak Parti'nin Türkiye'de şu an %75 oy garantisinin olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise 16 Mayıs itibari ile Ak Parti Grup Başkanvekili görevinden alındı. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi'nde..

CAHİT ÖZKAN'IN BAE AÇIKLAMALARI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLAYDI

Cahit Özkan'ın son günlerde yaptığı açıklamalar Türkiye gündeminde büyük etki yaratmıştı. Özellikle BAE açıklamaları sonrasında ise AKP Sözcüsü Ömer Çelik tepki göstermişti. İşte Cahit Özkan'ın o açıklamaları..

“15 Temmuz’un mademki finansörü, mademki Türkiye’ye kast eden FETÖ terör örgütü ve Türkiye düşmanlarının finansörü, Birleşik Arap Emirlikleri. Esas sormamız gereken soru şu: Biz buna inanıyoruz, siz inanıyor musunuz? Biz de inanıyoruz. O zaman siz niye Birleşik Arap Emirlikleri ile beraber ilişki kurmamızı istediniz?

"Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bize ‘Niye Birleşik Arap Emirlikleri'ni dışlıyorsunuz?’ dedi. Sanki Birleşik Arap Emirlikleri dünyanın tek uluslararası süjesi ve onlarla ilişki kurmadık diye Türkiye uluslararası toplumda yalnızlaştığı ifadelerini kullandılar. Yahu benim çıkarım neyi gerektiriyorsa…"

2023 SEÇİMLERİNDE YÜZDE 75'İN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ DEMİŞTİ..

Cahit Özkan dün yaptığı açıklama ile birlikte ise Ak Parti'nin 2023 seçimlerinde yüzde 75'in üzerinde oy alacağını paylaşmıştı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "İnşallah 2023 seçimlerinde tarihi bir rekorla ipi göğüsleyeceğiz. Yüzde 75'in üzerine çıkacağız. Amacınız kazanmaksa hedefiniz yıldızlar olmadı. Ben AK Parti Grup Başkanvekili olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Cumhurbaşkanımızın siyasetinin acaba yüzde 100 vatandaşımızı bizi niçin desteklemiyor, bu arzuyla, hedefle siyaset yapıyoruz" diye konuştu.

CAHİT ÖZKAN GÖREVDEN ALINDI

Son günlerde üst üste yaptığı Birleşik Arap Emirlikleri açıklaması sonrasında Ak Parti'nin %75'in üzerinde oy alacağını paylaşması ve son olarak ise Türkiye'de kiralar hakkında görüşlerini dile getiren Cahit Özkan 16 Mayıs 2022 Pazartesi itibari ile görevden alındı.

Görevden alındığı kamuoyu ile paylaşılmasının ardından sosyal medyada gündeme oturdu.