AK Partili yetkiliden Edirnelilere Doğanköy Göleti müjdesi!

AK Partili yetkiliden Edirnelilere Doğanköy Göleti müjdesi!

“Gönülden Gönüle Edirne” ziyaretleri kapsamında bölge halkı ile bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Doğanköy Göleti hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

2023 cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken parti yönetimleri de seçmenler ile sık sık bir araya gelmeye başladı. Bu kapsamda AK Partili yetkililer son olarak Edirne’de seçmenler ile bir araya geldi. “Gönülden Gönüke Edirne” sloganı ile ziyaretlerine devam eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, bölge halkı ile uzun uzadıya sohbet etti.

Edirne ziyaretlerini sürdüren İba, son olarak Doğanköy ve Çömlekakpınar köylerine uğradı. Vatandaşlar ile bir araya gelen ve onlar ile sohbet eden İba, güncel projeler ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Başkan İba’nın Doğanköy Göleti müjdesi, yüzleri güldürdü.

DOĞANKÖY GÖLETİ ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ!

ak-partili-yetkiliden-edirnelilere-dogankoy-goleti-mujdesi-2.jpg

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Gönülden Gönüle Edirne” ziyaretleri kapsamında Doğanköy ve Çömlekakpınar köylerini ziyaret etti. Bölge sakinleri ile bir araya gelen ve onlar ile sohbet eden İba, yeni projeler ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 3 bin 800 dekarlık alanın sulama ihtiyacını karşılayacak olan Doğanköy Göleti’nde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İba, 2023 yılı içerisinde çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi.

Doğanköy Göleti’nde yürütülen çalışmaların bu sene itibari ile tamamlanacağını ifade eden İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile başlatılmış olan bu projenin çiftçiler için büyük öneme sahip olduğuna değindi. Ayrıca İba, çiftlerin hayatlarını kolaylaştıracak diğer alanlarda da projelerin geliştirilmeye devam edeceğini ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER!

Doğanköy Göleti çalışmalarında sona gelindiğini ve bu durumdan ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden İba, bölge halkı ile de bu konu hakkında sohbet etti. Çalışmaların bu yıl içerisinde tamamlanacağını öğrenen çiftçiler, çok memnun olduklarını belirterek İba’ya teşekkürlerini iletti.

Doğanköy ziyaretinin ardından Çömlekakpınar ziyaretine geçiş yapan Başkan İba, orada da vatandaşların isteklerini diledi. Başkan İba, vatandaşların taleplerini not ettiğini ve en kısa sürede gerekli yerlere ileteceğini ifade etti.