Ak Parti sözcüsü açıkladı: 2023 yılında Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'dır

Ak Parti sözcüsü açıkladı: 2023 yılında Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'dır

Türkiye iç siyasetinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ak Parti sözcüsü açıkladı: 2023 yılında Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'dır

Türkiye iç siyasetinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında yaşanılan 10 soru geriliminin ardından iç siyasette gerginlik artmaya devam ediyor. Bugün gelen son dakika açıklamaları sonrasında ise sosyal medyada büyük tepkiler gelirken Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamalar ile 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ki adayını açıkladı. İşte detaylar..

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK: CUMHUR İTTİFAKI ADAYI..

Gündeme düşen son dakika gelişmelerine göre Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik merakla beklenen gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı. Gelen haberlere göre ise Cumhur İttifakı adayının belli olduğunu paylaştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: “2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.”

ERDOĞAN'DAN GEZİ VE KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMALARI

Bugün öğlen saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gelmişti. İşte o açıklamalar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gezi olaylarıyla başlayan ihanetlerin ülkemize ödettiği ağır bedeller olmasa bugün 1,5 trilyon doları bulan milli gelirle çok farklı bir yerde olacaktık.”

(Kemal Kılıçdaroğlu) “Yüreksizliğini, çapsızlığını, ipinin başkalarının elinde tutulduğunu göstermiştir.”

(Kemal Kılıçdaroğlu) “Sıkıysa aday oluyor musun olmuyor musun, onu açıkla.”

KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT GECİKMEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu: "Erdoğan sorularıma yanıt verememenin ezikliği içinde, küfürlerine devam etmişsin. Düştüğün bu küfür çukuruna ben inemem, hiç kusura bakma."

Yaşanılan iki liderin arasında ki gerilim sonrasında ise Ak Parti kanadında 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylık açıklaması geldi. Uzun süredir iktidar kanadında gelen gelişmeler sonrasında ise Erdoğan'ın adaylık açıklamaları merakla bekleniyordu.

Geçtiğimiz aylarda Devlet Bahçeli bugün gelen açıklamalar ile birlikte ise Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı.

Yaşanılan bu açıklamalar sonrasında ise Cumhuriyet Halk Partisi'nden 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin aday olacağı merak ediliyor. Uzun süredir gündemde yer alan isimler arasında gidip gelen muhalefet kanadında ise ihtimaller Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında gidip geliyordu. Muhalefet kanadı henüz adaylık ile ilgili açıklama yapmazken halkın istediği isim ise Mansur Yavaş. Sosyal medyada gelen açıklamalar ve tepkiler ile adayın Mansur Yavaş olması isteniyor.