AK Parti Milletvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsünü Eleştirenlere Yanıt Verdi

AK Parti Milletvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsünü Eleştirenlere Yanıt Verdi

Bülent Turan açıklamalarında, ‘’2023 bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak.’’ dedi. Detaylar gursesgazetesi.com’da…

Turan 2023 yılında yapılacak seçimler hakkında, ‘’Şunu yapabiliriz. İktidar partisiyiz, kurumlar çalışıyor. Eksik, fazla işlerimiz oluyor. Biz de gelmeyiz, az geliriz, olmayız buralarda diyebiliriz. Ama biz Tayyip Erdoğan'dan teşkilatçılığı böyle görmedik. 2023 bir parti seçimi değil, 2023 bir kader seçimi. Çok önemli bir seçim. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olsun diyenler ile her alanında büyükelçilerden izin alanların seçimi olacak. 2023 seçimlerinde demirtaş ile kavala özgürlük adamı, bırakın bunları diyenlerle, sen değil buna mahkeme karar verecek diyenlerin seçimi olacak. 2023 yatırımlarda, istihdamda, uluslararası ilişkilerde büyüyen Türkiye'de sadece eski sisteme dönelim, yine kavga edelim, sistem tartışması olsun diyenlerin seçimi olacak. 2023 Çanakkale'ye dünyanın en büyük köprüsünü yapanlar ile köprüyü sadece polemik konusu yapıp oradan bizi denize dökeceğini düşünen dangalakların seçimi olacak. O yüzden memleketimize de Türkiye'ye de sahip çıkacağız ve bu ucuz siyasetçilere bu meydanı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsünü eleştirenlere, ‘’Köprüye laf atanlar vizyonu sıfır aklı eksik olanlar Çanakkale'de herkesin evinin arsasının değeri artmadı mı? Kat kat arttı. Otelcinin, OSB'cinin, esnafın hepsinin kıymeti artmadı mı? İstanbul'a yaklaşmadık mı? Cahil, acemi bir siyasetçi, Facebook hesabına Jülide İskenderoğlu ile Bülent Turan vapurla geçti diye haber yapmış. Biz konvoy halinde giderken köprüden geçtik Geliboyu'ya. Orada iftar yaptık, program yaptık. En son programımız da vapurun oradaki iskelede iftar programıydı. İskelede iftarı bitirdik keyifle vapura bindik. Çay içerek geldik. Bayramın üçüncü günü İstanbul programım var. Köprüden geçeceğim, dönüşte mutlaka bir gariban sofrasına Gelibolu'da uğrayacağım. Eğer ev vapura yakınsa yine vapurla geçeceğim. Vapur da bizim köprü de bizim." dedi.