AK Parti İl Başkanı “Gönül Gönüle Edirne” buluşmaları kapsamında Menzilahir Mahallesi sakinlerini ziyaret etti!

AK Parti İl Başkanı “Gönül Gönüle Edirne” buluşmaları kapsamında Menzilahir Mahallesi sakinlerini ziyaret etti!

Seçim öncesi çalışmalara başlayan AK Partili yetkililer, bulundukları bölgelerde yaşayan vatandaşlar ile tek tek bir araya geldi. Son buluşma ise Edirne’de gerçekleştirildi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’ya yapmış olduğu bir ziyaret kapsamında önemli açıklamalara imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesinde girilmeyen, sohbet edilmeyen, irtibat kurulmayan tek bir hanenin dahi kalmaması gerektiğini belirterek Şanlıurfa AK Parti yetkililerine seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu çağrısının Türkiye genelini kapsadığı anlaşılırken 2023 seçimleri öncesinde vatandaşlara mahalle ziyaretleri yapılmaya başlandı.

2023 yılının haziran ayında yapılacak seçimden aylar öncesinde çalışmalara başlayan AK Partili yetkililer, son olarak Edirne’de yaptıkları ziyaret ile gündeme geldi. Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba, mahalle sakinlerini ziyaret ederek taleplerini ve şikayetlerini dinledi.

MENZİLAHİR MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ!

ak-parti-il-baskani-gonul-gonule-edirne-bulusmalari-kapsaminda-menzilahir-mahallesi-sakinle-2.jpg

Seçim öncesinde “Gönül Gönüle Edirne” sloganı ile buluşmalar başlatmış olan Edirne AK Parti İl Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde bölge halkına yeni bir duyuru yaptı. Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba’nın Menzilahir Mahallesi sakinlerini ziyaret edeceğinin belirtilmiş olduğu duyurusu sonrasında İba, Mahalle Başkanı Salih Odavişta’nın ev sahipliğinde vatandaşlar ile bir araya geldi. İba’nın ziyaretine Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan ve İl Yönetim Kurulu’nun diğer üyeleri eşlik etti.

AÇIKLAMA YAPTI!

Edirne Menzilahir Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Belgin İba, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi ve imkanlar dahilinde onlara yardımcı olunacağını belirtti. İba ziyaret sonrasında yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Hemşerilerimizin ihtiyaçlarına bağlı olarak Edirne’mizi kalkındırma ve daha da yaşanılabilir bir hale getirmek istiyoruz. Samimi bir atmosferde geçen ziyaret esnasında mahallenin çocuklarından birisi olan Osman’ın ‘Beni Tayyip Baba ile görüştürür müsünüz? Ben onu çok seviyorum’ şeklinde bir talebi oldu. Ben de bunun üzerine kendisine ‘Sayın Cumhurbaşkanımız da sizleri çok seviyor. Hele ki sizin gibi geleceğimiz olan çocukları çok seviyor. Bu sözlerini duymuş olsaydı eminim ki çok çok mutlu olurdu. Edirne’ye ilk ziyaretlerinde sizi bir araya getireceğim’ şeklinde cevap verdim.”