Ahsen TV muhabiri sokak röportajı sırasında vatandaşlardan dayak yedi! Bülent Yapraklıoğlu Kim?

Ahsen TV muhabiri sokak röportajı sırasında vatandaşlardan dayak yedi! Bülent Yapraklıoğlu Kim?

Ahsen TV muhabiri Bülent Yaprakoğlu, ekibinde yer alan kameraman arkadaşı ile birlikte İstanbul'da vatandaşlar arasında sokak röportajı gerçekleştirdiği esnada vatandaşlar tarafından önce sözlü şiddet ardından dayak yedi. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Ahsen TV muhabiri Bülent Yaprakoğlu, ekibinde yer alan kameraman arkadaşı ile birlikte İstanbul'da vatandaşlar arasında sokak röportajı gerçekleştirdiği esnada vatandaşlar tarafından önce sözlü şiddet ardından dayak yedi. Röportaj çekimi esnasında tartıştığı kişiler tarafından darp edildiği öğrenildi. İstanbul'da Eminönü meydanında gerçekleştiği söylenilen olayda, vatandaşların etrafta kalabalık olması fakat kavgayı kimsenin ayırmaya tenezzül etmemesi ülkede getirilen durumu ortaya çıkartıyor. Herhangi bir yerde meydana gelen sözlü ve fiziksel şiddet esnasında olay sırasında o mevkide bulunan vatandaşlar herhangi bir şekilde olaya müdahil etmiyorsa bilin ki, bu durum yıllar evvel müdahil olan vatandaşların başına gelen olaylardan dolayıdır. İnsanlar artık birbirlerine yardım etmekten korkar, zarar gören insanları kurtarmaktan çekinir olmuş vaziyete geldi.

muhabir.webp

Sosyal medya platformlarında röportaj esnasında bir anda ortaya çıkan kavganın görüntüleri paylaşıldı. Ahsen TV muhabiri ve kameramanının önce sözlü ardından fiziksel şiddete maruz kaldıkları anlaşıldı. Röportaj esnasında etrafta bir çok vatandaşın bulunması kavga esnasında ise hiçbir şekilde müdahil olmamaları dikkat çekti. Ahsen TV muhabiri ve kameraman arkadaşının röportaj esnasında çekim yaptıkları vatandaş ve arkadaşları tarafından dayak yemeleri ardından kıyafetleri parçalanarak sonunda yardım sever vatandaşların araya girmesiyle kavga son buldu.

Ahsen TV Muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, öncelikle sosyal medya hesaplarına kısa süreli videolar paylaşarak bir anda yüksek takipçi sayısına ulaşmayı başardı. Genellikle 'şeriat-laik' konulu tartışmalı çekimler gerçekleştiren muhabir bu videolardan kesitleri şahsi hesaplarında paylaşım yaparak bir anda yüksek takipçi sayısına ulaştı. 2018 yılında 'Reis' kitabını yazdı. Ahsen, Beyaz ve Ehlisünnet TV kanalları çalıştığı kanallardır.

Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Ahsen TV muhabirini destekleyen açıklamada bulundu. Gergerlioğlu, Ahsen TV'nin muhabiri röportaj yaparken dayak yemiş, gazetecilik yaparken yapılan saldırıyı kabul etmiyorum! Biz hak cenahında duruyoruz, siz zulüm, çıkar, yardakçılık cenahında duruyorsunuz! Troll işlerinden çok fazla netice alamazsınız, gerçek işe geçin!