AFAD'ın Uyarısı Gerçek Oldu! Van'da Yaşanan Deprem Herkesi Korkuttu! Depremin Büyüklüğü Ağızları Açık Bıraktı!

AFAD'ın Uyarısı Gerçek Oldu! Van'da Yaşanan Deprem Herkesi Korkuttu! Depremin Büyüklüğü Ağızları Açık Bıraktı!

Van'da meydana gelen deprem gündem oldu. Vatandaşların korkmasına neden olan o depremin büyüklüğü ise ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan sel sonrası şimdi de Van'da deprem meydana geldi. Van'da yaşayan vatandaşların korkmasına neden olan o depremin büyüklüğü ise sosyal medyada çok konuşuldu.

AFAD'ın gün içinde milyonlarca vatandaşa telefondan yaptığı o uyarı sonrası Van'da deprem meydana geldi. Telefonlarda siren çalarak ''Hava şartları nedeniyle oluşabilecek deprem, sel ve heyelan gibi doğa olaylarına karşı 112 acil numarayı tuşlayınız'' uyarısı yapan AFAD'ın o uyarısı gerçekleşti.

Van Deprem Büyüklüğü

Van'da meydana gelen depremle birlikte vatandaşların pek çoğunu korku sardı. Van depreminin ardından akıllara AFAD'ın gündüz saatlerinde yaptığı uyarı geldi. Hava durumun değişikliği nedeniyle ülke genelinde olabilecek depremi sel ve heyelan gibi doğa olayları için AFAD uyarı yapmıştı.

Van'da meydana gelen depremin büyüklüğü pek çok vatandaş tarafından merak edildi. 5,3 büyüklüğünde deprem olduğuna dair bilgilerin gelmesinin ardından pek çok kişi sosyal medyadan ''geçmiş olsun Van'' dedi.

Van'da Meydana Gelen Deprem Herkesi Korkuttu!

AFAD'ın gündüz saatlerinde yapmış olduğu uyarı sonrası Van'da deprem olması herkesi korkuttu. Depremin ne kadar sürdüğü bilinmese de büyüklüğünün 5,3 büyüklüğünde olduğu saptandı.

Sosyal medyaya anında düşen haber sonrası pek çok vatandaş Van'da yaşayan sevdiklerine ulaşmaya çalıştı. Küçük çaplı gibi görünse de pek çok kişinin korkmasına neden olan bu depremle birlikte AFAD'ın uyarısının hayat kurtardığı da belirtildi.