Açık cezaevi izinleri uzatıldı! Açık cezaevi izinleri hangi tarihe kadar devam edecek?

Açık cezaevi izinleri uzatıldı! Açık cezaevi izinleri hangi tarihe kadar devam edecek?

23 Mayıs Pazartesi Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantı sonrası müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Açık cezaevi izinleri uzatıldı! Açık cezaevi izinleri hangi tarihe kadar devam edecek?

23 Mayıs Pazartesi Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantı sonrası müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Erdoğan tarafından gelen açıklama sonrasında açık cezaevi izinleri uzatıldığı açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Yaşanan gelişmeler sonrasında ise açık cezaevi izinlerin 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıldığı paylaşıldı.

Detaylar gelmeye devam ediyor..

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisi ile birlikte açık cezaevinde kalan vatandaşlar izine ayrılmıştı. İzine ayrılan vatandaşlar sosyal yaşama entegre olmuş ve açık cezaevi izinlerinin uzatılması gerektiğini paylaşıyordu. Özellikle ailelerden ve vatandaşlardan gelen talepler sonrasında ise açık cezaevi izninde bulunan vatandaşlar için müjdeli haber geldi.

Gelen bu haber sonrasında ise açık cezaevi izinlerinde bulunan mahkumlar yeni belirtilen tarihlere kadar belirttikleri adreste kalmaya devam edebilecek.

AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ HANGİ TARİHE KADAR UZATILDI?

Mahkumların ve mahkum ailelerinin sık sık araştırdığı konular arasında yer alan açık cezaevi izinlerinin hangi tarihe kadar uzatıldığı merak ediliyor. Buna göre ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merak edilen konu ile ilgili açıklamalarını yaptı. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “31 Mayısta sona eren açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini, 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıyoruz.”

31 Temmuz 2023 tarihine kadar açık cezaevi izinlerinde bulunan mahkumlar uzun bir süre daha dışarıda kalabilecek. Gelen bu açıklamalar sonrasında ise mahkumlar ve aileleri oldukça sevindi.