A101 Market kendini aştı! Son model iPhone telefonlar hem mağazalarda hem de online satışta!

A101 Market kendini aştı! Son model iPhone telefonlar hem mağazalarda hem de online satışta!

Tüketicilere uygun fiyatlı ürün satışı hizmeti veren A101 Market, dünyaca ünlü Apple markasının iPhone cihazlarını satışa sundu. İşte A101 Market’in güncel iPhone fiyatlarına ilişkin ayrıntılar…

Dijitalleşen dünya şartlarında akıllı telefon sahibi olmak bir lüks değil temel ihtiyaç olarak değerlendirilmeye başlandı. Bankacılık işlemlerinden alışveriş hareketlerine kadar gündelik hayatta ihtiyaç duyulabilecek olan tüm hizmetlere tek ekrandan erişim sağlanmasına yardımcı olan akıllı telefonlar, tüketicilerin hayatlarını önemli ölçüde kolaylaştırdı. Özellikle pandemi zamanında yaşanan kapanmalardan ötürü her türlü işlerini online ortamdan halletmeyi tercih eden tüketiciler, akıllı telefonları sayesinde bir nevi kendilerini virüse karşı koruma altına aldı.

Pandeminin değiştirmiş olduğu tüketici alışkanlıklarının da etkisi ile akıllı telefon sahibi olmanın ne derece önemli olduğunun farkına varan tüketiciler, eski olan telefonlarını yenileri ile değiştirmek veya sıfırdan bir telefon satın alabilmek amacı ile akıllı telefonların güncel fiyatlarını araştırmaya başladı. Ancak son dönemlerde ekonomik göstergelerin olumsuz grafiklere sahip olmaları ve ülkemizde yürürlükte olan vergi uygulamaları, akıllı telefon fiyatlarını da üst seviyelere ulaştırdı.

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde en çok tercih edilen akıllı telefonlar arasında olan iPhone cihazlar, ekonomi piyasalarının olumsuz etkileri sebebi ile fahiş rakamlara ulaştı. Erişilmeleri de güçleşen akıllı telefonlar tüketicileri hayal kırıklığına uğratırken şaşırtan kampanya haberi A101 Market’ten geldi.

A101 MARKET’TEN ŞAŞIRTICI IPHONE DUYURUSU!

Senelerdir sektörde hizmet veren ve ülkenin dört bir yanında binlerce şubeye sahip olan A101 Market, geçtiğimiz haftalarda yeni bir duyuru yayınladı. Hem mağazalarında hem de online platformunda iPhone satışına başlamış olduğunu belirten A101 Market, bu kez de stokları yenilediğini bildirdi.

A101 MARKET IPHONE FİYATLARI GÜNCEL

a101-market-kendini-asti-son-model-iphone-telefonlar-hem-magazalarda-hem-de-online-satista.png

A101 Market tarafından satışa sunulmuş olan iPhone cihazların güncel fiyatları şu şekilde sıralandı:

  • iPhone 12 64 GB tüm renkler: 21.999 TL
  • iPhone 14 Plus 256 GB tüm renkler: 36.199 TL
  • iPhone 11 64 GB tüm renkler: 15.249 TL
  • iPhone 11 128 GB tüm renkler: 16.999 TL