A101 Market indirim füzesini fırlattı! Tuvalet kağıdı, 24 TL'ye düştü! Mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluştu!

A101 Market indirim füzesini fırlattı! Tuvalet kağıdı, 24 TL'ye düştü! Mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluştu!

Uygun fiyat anlayışı ile mağazalarında satış yapmaya devam eden zincir marketlerden olan A101 Market, tuvalet kağıtları başta olmak üzere birçok üründe dev indirimler yaptığını duyurdu.

Uygun fiyat stratejisi ile senelerdir sektörde hizmet veren ve Türkiye genelinde binlerce mağazaya sahip olan zincir market A101, her hafta düzenlediği iki indirim kampanyası sayesinde de tüketiciler tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Vatandaşların hem kişisel ihtiyaçlarını hem de yaşam alanlarının ihtiyaçlarını uygun fiyatlar karşılığında satın almalarını sağlayan A101 Market, bu kez de tuvalet kağıdı ürünlerine ilişkin bir duyuru yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Son dönemlerin en çok zam alan ürün grubu içerisinde yer alan tuvalet kağıtları, vatandaşların bütçelerini resmen sarstı. Her evin temel ihtiyaçları arasında gösterilen tuvalet kağıtlarının fahiş rakamlara ulaşmış olması vatandaşların isyanına sebep olurken A101 Market’ten müjdeli haber geldi. Zincir market hem fiziksel mağazalarında hem de online mağazasında satışa sunduğu onlarca tuvalet kağıdı ürünü için indirim kararı aldığını açıkladı.

A101 MARKET TUVALET KAĞIDI FİYATLARI GÜNCEL

a101-market-indirim-fuzesini-firlatti-tuvalet-kagidi-24-tlye-dustu-magaza-onlerinde-uzun-ku.png

Market reyonlarında arka arkaya değişen etiketlere şahit olmaktan yaka silken tüketiciler, indirimli ürün satışı yapan zincir marketlerin başında gelen A101 Market’i yakından takip etmeye başladı. Bu noktada her hafta iki tane aktüel ürün kataloğu yayınlayarak çok çeşitli ürün gruplarında indirime giden zincir market, bu kez de tuvalet kağıdı ürünlerine indirim yaptığını duyurdu. Satışta olan tuvalet kağıdı ürünlerinin indirimli fiyatları şu şekilde sıralandı:

  • Mistral 12’li tuvalet kağıdı: 69,50 TL
  • Selpak 8’li tuvalet kağıdı: 89,95 TL
  • Solu 12’li tuvalet kağıdı: 99,95 TL
  • Mistral 16’lı tuvalet kağıdı: 64,50 TL
  • Aqua 8’li tuvalet kağıdı: 24,90 TL
  • Drop 32’li tuvalet kağıdı: 69,95 TL

A101 MARKET PİŞİRME KAĞIDI FİYATLARI GÜNCEL

A101 Market hem mağazalarında hem de online mağazasında satışta olan pişirme kağıdı ve diğer ürünlere ilişkin belirlemiş olduğu indirimli fiyatları şu şekilde açıkladı:

  • Spon yağlı pişirme kağıdı 8 m: 14,95 TL
  • Spon kesilmiş yağlı pişirme kağıdı 16’lı: 12,50 TL
  • Kesilmiş yağlı pişirme kağıdı 16’lı Ece: 14,95 TL