3 ilde Sağlık Müdürleri değiştirildi!

3 ilde Sağlık Müdürleri değiştirildi!

Yaşanan bir son dakika gelişmesi sabah saatlerine damga vurdu. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlara göre 3 ilin sağlık müdürleri değiştirildi. Satır başları ve habere ilişkin detaylar gursesgazetesi.com'da...

Bir son dakika gelişmesi ile vatandaşların gözleri üç ile çevrildi. T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan karar ile birlikte 3 ilde, il sağlık müdürleri değiştirildi. Yeni atamalar ve görevden almaların ardından vatandaşlar konuya ilişkin gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında araştırmalar yapmaya başladı. Olaya ilişkin detaylar ve satır başları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

3 İlde Sağlık Müdürü Değişikliği

Bakanlığın almış olduğu yeni karar doğrultusunda Erzincan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik görevden alındı. Hirik'in yerine Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin Erzincan'da göreve getirildi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin'in Erzincan'da göreve başlamasının üzerine Tekin'in yerine Batman'da görev yapan Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu'nun göreve başladığı öğrenildi.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü'nde yaşanan görev ayrılığının ardından henüz il sağlık müdürü ataması yapılmamış olması dikkat çekti. Erzincan halkının yakın takibe aldığı gelişmeler ile ilgili son durumda Erzincan İl Sağlık Müdürü görevine atama yapılması bekleniyor.

Ak Parti'den Konuya İlişkin Açıklama

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin'in görevinden alınması ve Erzincan'a transfer edilmesinin ardından Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Şerif Aydın'dan resmi açıklama geldi. Tekin'in görevden alınmış olmasını bakanlığın kendi iç işleri olarak değerlendiren Aydın'ın açıklamasında kullandığı ifadeler dikkat çekti. Aydın; “Devlet işleyişinde süreklilik esastır. İl Sağlık müdürümüzün görevden alınması bakanlığımızın kendi iç işleyişidir. Bürokratik bu tür değişim ve dönüşümler rastlanabilecek şeylerdir. Biz il başkanlığı olarak siyaset alanımızda tarihin en önemli seçimlerine doğru kalan 382 günü en verimli şekilde değerlendirip hükümetimizin yapmış olduğu bu muhteşem hizmet siyasetini gönül siyasetiyle taçlandırmakla mükellefiz. Onun dışındaki alanlar hükümetimizin, devletimizin ve bakanlığımızın takdirindedir” ifadelerini kullandı.

Özellikle Erzincan'lı ve Diyarbakır'lı vatandaşların konuya ilişkin gelişme ve açıklamaları takip ettiği biliniyor. Erzincan'lı vatandaşlar ise sosyal medya platformları üzerinde İl Sağlık Müdürleri'nin ne zaman göreve geleceğini ve bu yapılan olayın hizmetsizlik olduğunu belirtti. Bakanlık ve hükümetten konuya ilişkin yeni açıklamalar yapılması vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.