28.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? 10 bin öğrenci alımı yapılacak! POMEM 28.dönem sonuçları

28.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? 10 bin öğrenci alımı yapılacak! POMEM 28.dönem sonuçları

Milyonlarca aday 28.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Devlet tarafından yapılan duyuruya göre 10 bin öğrenci alımı gerçekleştirilecek. POMEM 28.dönem sonuç sorgulama ekranı..

Milyonlarca adayın gözü kulağı 28.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarında.. Adayların heyecanlı bekleyişi sürerken gündeme düşen mülakat sonuç tarihleri ise adayların aklını karıştırdı. Gündemde yoğun bir şekilde konuşulan konular arasında yer alan 28.dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarına ilişkin detaylar, bu sene gerçekleştirilecek olan POMEM aday alımı ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

10 BİN ÖĞRENCİ ALINACAK

Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirilen POMEM sonuçları için geri sayım resmen başladı. Yapılacak duyuruyu bekleyen adaylar mülakat sonuçlarının açıklanması ile birlikte kaderlerini öğrenecek. Geri sayım 28.dönem POMEM alımları için başlarken toplamda 10 bin öğrencinin alınacağı duyuruldu. İşte 10 bin öğrencinin alınacağı erkek/kadın sayısı ve öğrenim rakamları..

  • 8000 lisans mezunu ve bunların 6400'ü erkek, 1600'ü kadın
  • 2000 önlisans mezunu ve bunların 1600'ü erkek ve 400'ü kadın olmak üzere üniversitelerin belirli 4 ve 2 yıllık bölümlerinden mezun olmuş adayların alımı gerçekleştirilecek.

POMEM tarafından polis memuru ve komiser yardımcısı görevleri adına yapılan mülakat sonuçlarına ilişkin detayların bugün öğrenilmesi bekleniyor. Gündeme düşen gelişmeler sonrasında adaylar merakla sonuçları öğrenmek isterken gündeme dair detaylar geldikçe Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK?

Adayların heyecanlı bekleyişleri devam ederken 28.dönem POMEM mülakat sonuçlarının nereden açıklanacağı araştırılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından elde edilen bilgilere göre ise..

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

  • POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (PA.EDU.TR)

POMEM NEDİR?

POMEM, Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek üzere meslek eğitimi veren eğitim öğretim kurumlarıdır. 2 yıllık yüksekokul mezunlarından ve 4 yıllık fakülte mezunlarından aranılan niteliklere sahip olanlara yapılan sınavlarda başarılı olan adaylara, 6 aydan az olmamak üzere eğitim verilir.