21 Mayıs 2022 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

21 Mayıs 2022 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Haftada belirli günler çekilişi yapılan çılgın sayısal loto sonuçlarına dair detaylar Gürses Gazetesi'nde yerini aldı. 21 Mayıs 2022 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

Haftada belirli günler çekilişi yapılan çılgın sayısal loto sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Çılgın sayısal loto sonuçları 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 21:30'da belli olacak. Vatandaşların şanslarını denediği ve merakla beklediği gelişmeler arasında yer alan çılgın sayısal loto sonuçlarına dair detaylar haberde yer aldı. İşte Çılgın sayısal loto sonuçları ve çekiliş rakamları..

21 Mayıs 2022 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları

Vatandaşların merakla beklediği çılgın sayısal loto sonuçları Milli Piyango'nun resmi internet sitesi adresinden ulaşabilmektedir. Çılgın sayısal loto çekiliş sonuçları bilet numarası ile birlikte siteden sorgulama yapılabilmektedir.

Vatandaşlar çılgın sayısal loto sonuçlarının 21:30'da çekilmesinin ardından çekilişi canlı olarak Milli Piyango Tv olan (MPTV)'den izleyebilmektedir.

X-X-X-X-X-X Joker: X

Süper Star: X

21 Mayıs'a ait çılgın sayısal loto çekiliş sonuçları açıklandığında bu sayfada yerini alacak.

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

Çılgın Sayısal Loto, www.Millipiyangoonline.com , Milli Piyango Şans Oyunları uygulamaları üzerinden ve tüm bayilerden oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Çılgın Sayısal Loto, Sen Seç ve Sistem Oyunu modlarında oynanabilir;

  • Sen Seç modunda, 90 adet Çılgın Sayısal loto numarası içerisinden ister şanslı 6 numaranı sen seçebilir ister Rastgele Tek, Rastgele Çift seçenekleri ile sisteme seçtirerek kolonunu hızlı oluşturabiliirsin.
  • Sistem Oyunu modunda, en az 7 en çok 19 adet Çılgın Sayısal Loto numarası seçerek sistem tarafından oluşturulan tüm farklı kolon kombinasyonlarıyla şansını daha da arttırabilirsin.

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.