2022 Green Card sonuçları nereden bakılır? 2022 Green card çekiliş sonuç sorgulama

2022 Green Card sonuçları nereden bakılır? 2022 Green card çekiliş sonuç sorgulama

Amerika hayali kuran Türk vatandaşları Green Card sonuçlarını araştırıyor. 2022 Green Card sonuçları nereden bakılır? 2022 Green card çekiliş sonuç sorgulama

Amerika hayali kuran Türk vatandaşları Green Card sonuçlarını araştırıyor. 7 Mayıs 2022 tarihinde açıklanacak olan Green Card sonuçları sonunda belli oldu. Buna göre ise Amerika hayaline yaklaşıp yaklaşamadıklarını öğrenecek vatandaşlar başvuru sonuç sayfasını araştırmaya başladı.

GREEN CARD SONUÇLARI NEREDEN AÇIKLANACAK? GREEN CARD SONUÇ SORGULAMA 2023

Green Card çekilişi sonucunuzu ABD Göçmenlik Bürosu (Kentucky Consular Center(KCC) web sitesindeki Green Card Çekiliş Sonuçları sayfasından öğrenebilirsiniz.

Green Card çekiliş sonuçları Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik Bürosu'nun resmi internet sayfasında yer alan "Green Card Çekiliş Sonuçları" sayfasından görüntülenmektedir.

Türkiye'de 9 Kasım tarihinde sona eren Green Card başvuruları bu sene 7 Mayıs 2022 tarihinde tüm dünya ülkelerinde yayınlanacak. Buna göre ise vatandaşlar Green Card çekilişinde hak sahibi olmaları durumunda 1 sene içerisinde Amerika'ya oturum vizesi ile gidebilecek.

GREEN CARD NEDİR?

Green Card, Amerikan Hükümeti tarafından verilen ve Amerika’da daimi oturma izninizin olduğunu gösteren kimlik kartının genel ismidir. Green Card sahibi olmanız Amerikan vatandaşlığına geçmeden önceki son adımınızdır.

Her yıl Türkiye'de milyonlarca vatandaş Green Card başvurusu yaparak şanslarını denemek istiyor. Amerika'da oturum izni almak oldukça zor olurken yurt dışında yaşama hayallerini elinde bulunduran vatandaşlar ise Green Card başvuruları için şimdiden araştırmalarını hızlandırıyor.

Her sene Mayıs ayında açıklanan Green Card sonuçlarına dair gelişmeler, açıklanma tarihi ve sonuçların nereden sorgulanacağı internette sık bir şekilde araştırılmaya başlandı.