19 Mayıs 2022 Ücretsiz İzmir Etkinlikleri! 19 Mayıs İzmir Etkinlikleri Nerede?

19 Mayıs 2022 Ücretsiz İzmir Etkinlikleri! 19 Mayıs İzmir Etkinlikleri Nerede?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel İzmir'de hangi etkinlik ve konserler düzenlenmektedir? İşte detaylar...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları tüm ülkede coşku ile kutlanacak. Belki de en çok etkinliklerin düzenlendiği şehirlerden biri olan İzmir'de 19 Mayıs ücretsiz etkinliklerin düzenlenip düzenlenmeyeceği de merak konusu oldu. Peki 19 Mayıs 2022 tarihinde Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na özel ücretsiz etkinlikler düzenlenecek mi? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

19 Mayıs İzmir Ücretsiz Konser ve Etkinlikler

19 Mayıs coşkusu Büyükşehir Belediyesi'nin vermiş olduğu karar ile birlikte diğer şehirlerden farklı olarak 3 gün boyunca kutlanacak. 17 Mayıs günü başlayan kutlamalar 2 gün daha devam edecek. Bu etkinliklerde her yaştan insanın katılabileceği kutlamalar bulunurken, daha çok gençlere yönelik etkinlik ve konserler de düzenlenmektedir. Bu etkinliklere katılım ücretsiz olduğu gibi pek çok etkinlik ile herkesin katılıp, kutlamalara katılacağı şekilde planlanmıştır. Peki 19 Mayıs'a özel İzmir'de hangi etkinlik ve konserler düzenlenmektedir?

17 Mayıs günü sabah saatlerinde Kent Ormanı'nda çadırlar kuruldu. Gün boyu sportif etkinlikler düzenlendi. Çekme basket, langırt, gladyatör, dev jenga, halka atma, rodeo, sumo güreşi gibi etkinlikler düzenlenerek tüm İzmir haklının eğlenceli zaman geçirebilmesi sağlandı. Ödüllü oyunların düzenlendiği bu etkinlikler Anda Doğaçlama ve Geçler Genç Olmayı Konuşuyor atölyeleri gerçekleşti. Bu etkinliklerin hemen ardından saat 20.30'da karaoke yapıldı. Konserlerin de yer aldığı günde Tersyön, Pislik Kedi ve Piem grupları sahne aldı.

18 Mayıs İzmir Konser ve Etkinlikler

Sabah saatlerinde Zumba ile başlayan etkinlikler, yine Kent Ormanı'nda bisiklet turu ile devam edecek. Bir önceki gün düzenlenen langırt, çekme basket, satranç, dama, dev jenga, halka atma, gladyatör ve sumo güreşi gibi eğlenceli etkinlikler bugünde de düzenlenecek. Ödüllü oyunların yanı sıra doğaçlama tiyatro ve atölyeler gerçekleşecek. Son olarak da yine 21.30'da Bambaşka, Yokyer ve Reverse grupları sahne alacak.

19 Mayıs İzmir Konser ve Etkinlikler

19 Mayıs günü oldukça büyük sanatçılar sahne alacak. Konserde Hayko Cepkin, Ceylan Ertem gibi oldukça bilinen ve sevilen 19 Mayıs'a özel sahne alacak. Saat 19.19'da İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Hayko Cepkin Cumhuriyet Meydanı'nda etkinliğe katılarak ardından vapur turu yapacak. Günün sonunda da saat 20.15'te Gündoğdu Meydanı'nda yürüyüş ve fener alayına katılarak, Atatürk posterleri taşınacak. Son olarak da 22.00'da Ceylan Ertem sahne alırken, saat 23.00'da Hayko Cepkin aldığı sahne ile günü tamamlayacak.