19 Mayıs 2022 Marmaray, İzban, Başkentray Ücretsiz Olacak mı? Marmaray 19 Mayıs'ta Ücretsiz mi? Marmaray Ücretleri Ne Kadar?

19 Mayıs 2022 Marmaray, İzban, Başkentray Ücretsiz Olacak mı? Marmaray 19 Mayıs'ta Ücretsiz mi? Marmaray Ücretleri Ne Kadar?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi pek çok kişi ulaşım planı yaparken İzban, Marmaray ve Başkentray'ın ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 19 Mayıs 2022 Marmaray, İzban, Başkentray Ücretsiz Olacak mı? İşte detaylar...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yavaş yavaş yaklaşırken pek çok kutlama planları da düzenlenmeye başlandı. Ulaşımın oldukça yoğun olacağı 19 Mayıs'ta İzban, Marmaray ve Başkentray'ın ücretli olup olmayacağı da merak edildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi pek çok kişi ulaşım planı yaparken İzban, Marmaray ve Başkentray'ın ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 19 Mayıs 2022 Marmaray, İzban, Başkentray Ücretsiz Olacak mı?

19-mayis-izban-ucretsiz-mi.jpg

19 Mayıs Marmaray Ücretsiz mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray'ın ücretsiz kullanıma açılacağını duyurdu. O gün içinde 81 ilde yapılacak etkinliklerin de beraberinde ulaşımın zorlanabileceği de sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi.

Büyük bir coşku ile kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yaklaşırken ulaşım konusu en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 19 Mayıs'ta sokaklarda şenlik havasının olacağını düşünen vatandaşlar ulaşımın en kolay şekilde sağlanması adına ulaşımların ücretsiz olup olmadığını merak etti.

19 Mayıs İZBAN Ücretsiz mi?

Marmaray'ı kullanacak pek çok kişinin yanı sıra İZBAN'ın ulaşıma açık olup olmayacağı ve ücretsiz olup olmayacağı da çok merak edildi. Etkinliklerin, şarkıların ve daha pek çok planların yapıldığı 29 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik bayramında İZBAN kullanımının da ücretsiz olarak halkın kullanımına açılacağı açıklandı.

19 Mayıs Başkentray Ücretsiz mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı altına her şehirde etkinliklerin olup olmayacağı bilinmezken pek çok vatandaşın o gün içerisinde sokaklarda olacağı konuşuldu. Twitter gibi sosyal medya platformlarına vatandaşların en büyük sorunu ise ulaşım oldu.

19 Mayıs adına ulaşımın ücretsiz olup olmayacağı iddiaları ortaya atılmaya devam ederken Ulaştırma Bakanlığı son noktayı koydu. Ulaştırma Bakanlığı'nın aldığı karara göre İZBAN, Marmaray ve Başkentray'ın ücretsiz olacağı açıklamaları yapıldı.