13 yaşında Pakistanlı tarafından kaçırılmıştı yıllar sonra 3 çocukla ortaya çıktı! Müge Anlı canlı yayında milyonların sesi oldu

13 yaşında Pakistanlı tarafından kaçırılmıştı yıllar sonra 3 çocukla ortaya çıktı! Müge Anlı canlı yayında milyonların sesi oldu

Yıllar önce kaçırılan 13 yaşında ki kız yıllar sonra Pakistan'da çektiği Youtube videosuyla gündeme geldi. Pakistanlı tarafından 13 yaşında ki kız kaçırılmıştı, Müge Anlı adeta yargı dağıttı! Canlı yayında milyonların sesi oldu!

Yıllar önce kaçırılan 13 yaşında ki kız yıllar sonra Pakistan'da çektiği Youtube videosuyla gündeme geldi. Pakistanlı birisi tarafından kaçırılan küçük kız çocuğu yıllar sonra 3 çocuğuyla Youtube videosunda gündeme geldi. Gündeme gelen o video sonrasında ise ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Neslihan Örs ve kendisini kaçıran kocası Pakistanlı Rana Ali'ye Müge Anlı'dan şok sözler geldi.. İşte detaylar haberde yer alıyor.

YILLAR ÖNCE NELER OLMUŞTU?

Pakistanlı Rana Ali'nin 6. sınıf öğrencisi Neslihan ile evlendiği iddia edilmişti. Neslihan Örs'ün 2017 yılında Pakistanlı Rana Ali'ye kaçtığı ve o sırada 15 yaşında olduğu ortaya çıktı. Neslihan Örs ile birlikte kaçan Ebru Örs 13 yaşındaydı.

23 Mayıs 2017 tarihinde ise Edirne'de meydana gelen olay içerisinde 5 çocukları ile birlikte baba Demirtaş MAhallesi'nde yaşayan Sema ve Göksel Örs çiftinin kızları Ebru ve Neslihan Örs okula gittiklerini söyleyerek evden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı.

YILLAR SONRA YOUTUBE VİDEOSUNDA ORTAYA ÇIKTI!

Türkiye'de kaçak yaşayan Pakistanlı Rana Ali tarafından 6.sınıfta kaçırılan Neslihan Pakistan'a gitmişti. Ailesini intihar ederim diyerek tehdit eden Neslihan Örs yıllar sonra çektiği Youtube videosunda Türkiye gündemine oturdu. Neslihan'ın yıllar önce Pakistanlılar tarafından kaçırıldığı öğrenilmesinin ardından ise konu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına taşındı.

neslihan-ors.png

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA MİLYONLARIN SESİ OLDU

Pakistanlı Rana Ali tarafından kaçırılan Neslihan Örs, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Skype'dan canlı yayınla katıldı. Seneler sonra şaşırtan görüntüler sonrasında ise Neslihan Örs, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

"13 yaşındaki çocuğu kaçırmak akıl alır gibi bir şey değil. Rana Ali Türkiye'ye gelemez, geldiği gibi de en ağır cezayı alır." diyen Müge Anlı ile Tatlı Sert, Neslihan Örs'ün açıklamaları sonrasında ise söylediği sözlerle milyonların sesi oldu.

"18 yaşında eğitim hayatına darbe vuruyor ve 3 tane çocuk doğurtturuyor. Türk yetkilileri ne yapsın yanındaki adama?" açıklamalarında bulunan Müge Anlı, "Geliyor burada, demek ki kendi ülkesinde imkanı yok. Burada para çalışayım diyor. 13 yaşında ki kız çocuğunu okuldan kaçıran adama ne yapsın bu ülke? Senin yanında ki kocan pedofili konumunda şu an, eşine bile kocan diyemiyorum. Okul kenarından sana el sallayamazdı. Sen çocuksun, sen kandırılmaya müsaitsin. Sana diyecek hiç bir şeyim yok ama o yanında ki adam komşusunun 13 yaşında ki çocuğu kaçıramazdı. Yetkililer ne yapsın o adama 'eline sağlık mı desin"

"Yine kaçak yollarla Türkiye'ye gelirsin, inşallah yakalanırsın. Yine kimliğin tespit edilir. Neslihan'ı buradan götürmek için de kim bilir kimin kimliğini kullandın. İnşallah gelirsin de yakalanırsın, cezaevinden çıkamazsın." açıklamalarında bulunan Müge Anlı milyonların sesi oldu.