12 İlde FETÖ Operasyonu! Karar Verildi! 53 Kişiye Göz Altı Kararı Çıktı!

12 İlde FETÖ Operasyonu! Karar Verildi! 53 Kişiye Göz Altı Kararı Çıktı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü hakkında soruşturma devam ediyor. Farklı illerde düzenlenen operasyonlar sonucu 53 kişinin göz altına alınması sonrası karar verildi. İşte detaylar...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Dışişleri teşkilatı mahrem yapılanmasına yönelik uzun süredir devam eden operasyonda sonuç belli oldu. 12 farklı ilde gerçekleşen operasyonlar sonucu 53 kişi daha göz altına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü hakkında soruşturma devam ediyor. Terör örgütünün haberleşme yolu bulundu. Örgütün gizli haberleşme unsuru olarak ByLock kullandığı ortaya çıktı.

FETÖ Terör Örgütü Mensupları Yakalanmaya Devam Ediyor!

ankesörlü, sabit hatlardan tekil, ardışık şekilde aranma, sınav soruları alan, sınav sorularını getiren, ön mülakat yaparak mülakat sorularını veren vb. deliller bulunan kişiler gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişiminin olduğu günden bu yana FETÖ terör örgütü grubu ile ilişiği bulunduğu tespit edilen pek çok kişi aranmaya devam ederken yapılan operasyonlar kapsamında 52 kişi gözaltına alındı.

53 Kişi Gözaltına Alındı!

Dışişleri teşkilatı bünyesinde farklı kıdemlerde çalışan, sonrasında işten çıkarılan ya da açığa alınan pek çok kişi hakkında soruşturma devam ederken istifa eden 48 kişi, aktif olarak çalışan 5 kişi olmak üzere toplam 53 şüpheli hakkında Ankara merkezli 12 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü hakkında soruşturma devam ediyor. Farklı illerde düzenlenen operasyonlar sonucu 53 kişinin göz altına alınması sonrası karar verildi.

Operasyon Devam Ediyor!

fetoden-gozaltina-alindi.jpg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütü hakkında operasyon ve çalışmalar devam ederken gözaltına alınan kişi sayısı da artış göstermeye devam ediyor.

Dışişleri teşkilatı bünyesinde çalışmakta olan, istifa eden, nakil olan ya da işten çıkarılan pek çok kişi hakkında yakalama kararı çıkarılırken 53 kişi de gözaltına alındı.