1 Haziran 2022 Çarşamba Survivor sms sonuçları gündeme bomba gibi düştü! Adaya kim veda etti?

1 Haziran 2022 Çarşamba Survivor sms sonuçları gündeme bomba gibi düştü! Adaya kim veda etti?

Türkiye'nin en fazla izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. 1 Haziran 2022 Çarşamba Survivor sms sonuçları gündeme bomba gibi düştü! Adaya kim veda etti?

Türkiye'nin en fazla izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor. Dördüncü dokunulmazlık oyunu 31 Mayıs Salı günü akşamı oynanırken kazanan takım ise Gönüllüler oldu. Survivor'da eleme adayları belli olurken sms sıralaması ise merak ediliyor. Survivor'da SMS sıralaması nasıl sonuçlandı? 1 Haziran 2022 Çarşamba Survivor All Star'a kim veda etti? Sms sıralaması ve detaylar..

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Survivor All Star yeni haftada ilk eleme adayı 27 Mayıs akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında belli oldu. Survivor All Star'da bu hafta ilk eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.

Survivor'da sonraki günde oynanılan dokunulmazlık oyununda ise tekrar kırmızı takım oyunu kaybederken eleme adayı ise Ayşe oldu.

Survivor'da üçüncü eleme adayı Ünlüler'in dokunulmazlık oyununu kaybetmesi ile birlikte Sema Aydemir oldu.

Survivor'da kırmızı takım 31 Mayıs akşamı oynanılan dokunulmazlık oyununda oyunu kaybetmesi ile birlikte Batuhan oldu.

SURVİVOR'DA SMS SIRALAMASI NASIL SONUÇLANDI?

Survivor yarışmasında sms sıralaması sosyal medyaya bomba gibi düştü. İzleyiciler eleme konseylerinde aday çıkan yarışmacı adaylarına sms ile oy gönderirken kimin ne kadar oy aldığı ise büyük merak konusu olmuştu.

Survivor'da bu sezon sms oylamaları epey bir düşerken gündeme gelen sms sıralamaları ise şok etkisi yarattı. 1 Haziran 2022 Çarşamba Survivor sms sıralaması araştırması yapan kullanıcılar ise gördükleri paylaşımlar hakkında neye uğradıklarını şaşırdı.

1 HAZİRAN 2022 SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının oynanmasının ardından sms sıralaması ise yoğun bir şekilde araştırılmaya başlamıştı. Eleme adayları Anıl Berk Baki, Ayşe, Sema Aydemir ve Batuhan oldu. Peki sms sıralamaları nasıl sonuçlandı?

Survivor'da sms sıralamaları merakla araştırılırken gündeme bomba iddialar düştü.

YARIŞMACIALDIĞI OY
BATUHAN+80 BİN
AYŞE+69 BİN
ANIL BERK BAKİ+43 BİN
SEMA AYDEMİR+28 BİN

Gündeme düşen Survivor sms sıralamaları şok etkisi yaratırken gelen sonuçlara göre ise adaya veda edecek olan ismin Sema Aydemir olması bekleniyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre ise Anıl Berk Baki ile Sema Aydemir arasında sms sıralaması şekilleneceğe benziyor.