Ziraat Bankası'ndan emeklilere 200 TL ödeme yapılıyor! Ek ödeme detayları belli oldu..

Ziraat Bankası'ndan emeklilere 200 TL ödeme yapılıyor! Ek ödeme detayları belli oldu..

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası'ndan emeklilere 200 TL para veriliyor. Ziraat Bankası'ndan emeklilere 200 TL ödeme yapılıyor! Ek ödeme detayları belli oldu..

Türkiye'nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası'ndan emeklilere 200 TL para veriliyor. Emeklilerin merak ettiği konular arasında yer alan banka kampanyaları her gün duyurulmaya devam ediliyor. Ziraat Bankası Bankkart sahibi olanlar için geçerli olacak ek ödemeler için kampanya detayları belli oldu. 30 Haziran'a kadar Ziraat Bankası tarafından yapılacak başvurular ile birlikte toplamda 200 TL ödeme verileceği bilgisine ulaşıldı. Ziraat Bankası tarafından 200 TL kazandıracak kampanyanın detayları ve daha fazlası Gürses Gazetesi'nde yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA!

Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel yaptığı kampanyayı duyurdu. Yaptığı kampanya ile birlikte toplamda emekli müşterilere 200 TL ödeme yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından 200 TL kampanya detayları aşağıdaki şu ifadelerle yer verildi.

“Emekli müşterilerimize özel 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında Bankkart ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, sağlık, optik, kafe ve restoran üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılacak her 500 TL’ye ulaşan alışverişlere 50 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verilecektir.”

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ ÖZEL 200 TL KAMPANYA DETAYLARI

Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel kampanya tarihlerini ve nasıl kampanyaya katılacağına dair tüm detayları kamuoyu ile paylaştı. Ziraat Bankası tarafından emekli kampanyası 16 Mayıs tarihinden başlayarak 30 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya emeklilerin katılabilmesi için Bankkart Mobil uygulaması tarafından "Kampanyaya katıl" butonuna tıklanması gerekiyor. Bankkart mobil uygulaması olmayan vatandaşlar ise mesaj kısmından "KAZAN" yazarak "4757" numarasına SMS göndererek kampanyaya katılım gösterebilir. SMS gönderimleri ise ücretsiz olarak tanımlanmaktadır.

Ziraat Bankası kampanyaya dair tüm detayları paylaştı. İşte aşama aşama kampanya detayları:

  1. Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı market, giyim, sağlık, optik, kafe ve restoran sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapacağınız her 500 TL’ye ulaşan alışverişlere 50 TL, toplamda 200 TL Bankkart Lira verilecektir.
  2. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.
  3. Yalnızca e-ticaret hizmeti veren üye işyerlerinden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  4. Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.
  5. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.
  6. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  7. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.
  8. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.
  9. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
  10. Kazanılan Bankkart Liralar 7 Temmuz 2022 tarihinde yüklenecektir. İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  11. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  12. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.