Zam yağmuru devam ediyor! Benzin ve motorine zam geldi! 7 Haziran Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Zam yağmuru devam ediyor! Benzin ve motorine zam geldi! 7 Haziran Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Türkiye'de bugün yapılan açıklamalar sonrasında eş zamanlı olarak zam haberleri gelmeye devam ediyor. Zam yağmuru devam ediyor! Benzin ve motorine zam geldi! 7 Haziran Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Türkiye'de bugün yapılan açıklamalar sonrasında eş zamanlı olarak zam haberleri gelmeye devam ediyor. Gündeme düşen zam gelişmeleri vatandaşın tepkisini çekerken son dakika gelen gelişmelere göre ise benzin ve motorinin litresine bir zam daha geleceği açıklandı. Vatandaşın merakla takip ettiği gelişmeler arasında yer alan akaryakıt fiyatları ne kadar oldu araştırılırken yeni zam haberi ise gündemde büyük etki yarattı. Peki 7 Haziran Salı akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

AKARYAKITA BİR ZAM DAHA GELDİ!

Türkiye'de dolar ve brent petrolün yükselmesi sonrasında akaryakıta gelen zamlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Son gelen akaryakıt zammı sonrasında vatandaşlar tepkilerini yükseltirken benzin ve motorinin litresi 26 TL'yi aşmıştı. Bugün gündeme düşen son dakika gelişmesine göre ise akaryakıta bir zam daha geldi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında ise akaryakıt fiyatları 28 TL'ye dayanırken hükümet tarafından bu konuda herhangi bir çalışma gelmemesi vatandaşın tepkisini çekiyor. Meclis'e sunulması beklenen önerge ile ilgili gelişmeler halen gelmezken akaryakıt fiyatlarının Haziran ayının sonuna doğru 30 TL'yi bulması bekleniyor. Gelen zam haberi sonrasında ise şimdiden Türkiye'nin dört bir tarafında akaryakıt istasyonları dolmaya başladı.

BENZİNİN VE MOTORİNİN LİTRESİNE ZAM!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları sonrasında gündeme zam haberi geldi. Sosyal medyaya düşen gelişmelere göre ise benzin ve motorinin litresine 1 TL'nin üstünde zam geldi.

Sosyal medyadan paylaşılan haberlere göre ise benzine 1,40 TL, motorine 1,20 TL zam gelecek.

7 HAZİRAN 2022 SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Yeni gelen akaryakıt zamları ile birlikte benzinin litre fiyatı İstanbul'da 27,63 TL ve Ankara'da 27,45 TL ve İzmir'de ise 27,74 TL oldu.

Motorine gelen 1,20 TL'lik zam sonrasında ise İstanbul'da güncel motorin fiyatı 27,14 TL, Ankara'da 27,25 TL ve İzmir'de ise 27,25 TL oldu.

Buna göre ise;

  • İstanbul'da benzinin litre fiyatı 27,63 TL ve motorinin litre fiyatı 27,14 TL oldu.
  • İzmir'de benzinin litre fiyatı 27,74 TL ve motorinin litre fiyatı 27,25 TL oldu.
  • Ankara'da ise benzinin litre fiyatı 27,45 TL ve motorinin litre fiyatı ise 27,25 TL oldu.