Yerli otomobil TOGG'un fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! "1 milyon TL'nin altında olmaz"

Yerli otomobil TOGG'un fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! "1 milyon TL'nin altında olmaz"

Yerli otomobil TOGG ile ilgili gündeme sıcak bir gelişme düştü. Yerli otomobil TOGG'un fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! "1 milyon TL'nin altında olmaz"

Yerli otomobil TOGG ile ilgili gündeme sıcak bir gelişme düştü. Türkiye'nin otomobili sloganıyla büyük ses getiren TOGG projesi kısa süre içerisinde milyonlarca destek almıştı. Özellikle ön sipariş döneminde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşılan TOGG ile ilgili otomotiv uzmanının gündeme dair açıklamaları vatandaşın canını sıktı. Son dakika gündeme düşen gelişmelere göre ise güncel TOGG fiyatları ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

TOGG'UN TRAFİĞE ÇIKACAĞI TARİH BELLİ OLDU!

TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı.

2023 yılının ilk üç ayında otomobilin banttan inerek trafiğe çıkacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ dedi.

OTOMOTİV UZMANI EMRE ÖZPEYNİRCİ TOGG'UN FİYATINI AÇIKLADI!

Otomobil gazeteci uzmanı Emre Özpeynirci gündeme dair yaptığı açıklamalar ile birlikte TOGG'un fiyatını paylaştı. Gündeme dair yaptığı açıklamalar sonrasında ise TOGG'un güncel fiyatlarının dışında minimum maliyetini kamuoyu ile paylaşan Emre Özpeynirci sosyal medyanın gündemine oturdu.

Otomotiv uzmanı Emre Özpeynirci yaptığı açıklamalarda TOGG'un en düşük satılacağı rakamı açıkladı. İşte o açıklamalar.. "Bugünkü maliyetler ile birlikte yerli aracın fiyatı 1 milyon Türk Lirası'nın altında olamaz"

TOGG ile ilgili fiyat görüşünü paylaşan otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci sosyal medyada geniş yankı buldu. TOGG fiyatları geçtiğimiz aylarda kamuoyu ile paylaşılırken yapılan bu maliyet açıklaması ise daha önceki açıklanan rakamlarla uyuşmadı.

Şirket CEO'su Gürcan Karakaş, aracın maliyetinin Kasım 2021 tarihi itibarıyla 40.000 € olduğunu açıklamıştı. Güncel kur rakamlarına göre ise 40 bin euro'nun döviz karşılığı an itibari ile 669 bin TL'e denk geliyor.

TOGG fiyatlarının sadece maliyeti ortalama kura göre 700 bin TL olarak hesaplanırken liste satış fiyatının ise 1 milyon TL'i geçmesi bekleniyor.