Yeni Araç Alacaklar İçin Müjde Verildi! Haziran Ayında Markaların Sunduğu Kampanyalar

Yeni Araç Alacaklar İçin Müjde Verildi! Haziran Ayında Markaların Sunduğu Kampanyalar

Yeni araba almak isteyen vatandaşlar, araba markalarının sunduğu uygun faizli kredi kampanyalarından yararlanmak istiyor. Haziran ayında markaların yapmış olduğu kampanyalar karşınızda..

Yaz ayının gelmesiyle birlikte araba almak isteyen kişiler, sıfır ve ikinci el arabaların fiyatlarına bakmaya başladı. Enflasyonun her hafta artmasıyla birlikte araba fiyatlarında da yükseliş görünüyor. Kendine uygun arabayı bulan vatandaşlar çeşitli kampanyalarla birlikte kısa süre içerisinde arabasına kavuşabiliyor.

Vatandaşlar sıfır araba almak isterken kur fiyatlarının sürekli olarak yükselmesi sonucunda tüm araba markalarının fiyat listelerinde aylık olarak artış meydana geliyor. Arabaların sürekli olarak fiyatlarının yükselmesi nedeniyle vatandaşlar kısa süre içinde arabayı alarak kar yapmak istemekte. Hal böyle olunca vatandaşlar markaların sunduğu kampanyalardan yararlanmak için sıraya girmeye başladı. Markaların sunduğu düşük faiz ve uygun ödeme koşulları sayesinde vatandaşlar istediği arabaya kavuşabilmekte.

Haziran ayı içerisinde Türkiye’de yaklaşık olarak 60 bin aracın satılması beklenmekte. Otomobil, motosiklet ve ticari araçlarda stok sıkıntısı devam ederken bu durum fiyatlara da yansımakta. Markaların satışını yapan bazı bayiler ileri tarihli olarak fiyat garantisi vermeden araç satışı yapıyor. Hal böyle olunca araç almak da gittikçe zor hale gelmeye başladı. Vatandaşlar bu durumdan kurtulmak için markaların sunduğu avantajlardan yararlanmak istemekte.

Citroen Sıfır Araba Kampanyası

Citroen markası tarafından sunulan sıfır araba kampanyasıyla birlikte Citroen C3 modellerinde 35.000 TL 12 ay yüzde sıfır faiz veya 55.000 TL 12 ay yüzde 0,89 faiz sunuluyor. Marka tarafından sunulan kampanya kapsamında kişiler başvuruda bulunarak sıfır araba alımında bu kolaylıklardan faydalanabiliyor. Citroen C3 dışında, C3 Aircross ve Citroen C4 modellerinde de farklı kampanyalar sunulmakta. Farklı modellere göre kampanya rakamlarında değişiklik görülebilmektedir. Daha ayrıntılı bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Peugeot Kampanyaları

Peugeot markası, haziran ayının girmesiyle birlikte birçok araç satışında kişilere kolaylık sağlamak için kampanyalarını duyurdu. Birçok sıfır aracında 50.000 TL civarında yüzde 0,99 oranındaki faiz oranlarıyla araç alacak kişileri karşılıyor. En sevilen araba markalarından biri olan Peugeot, aylık taksit tutarı 3,700 TL’yi 15 aylık vade üzerinden verebiliyor. Tüm araçlarda farklı rakamlar kampanya olarak yapılmakta. Daha detaylı bilgi için Peugeot resmi internet sitesini ziyaret edebilir ve uygun koşullu araba kampanyalarını öğrenebilirsiniz.