Yeni araba alacaklara ICBC Bank'tan taşıt kredisi imkânı! Cazip oranlar duyuruldu!

Yeni araba alacaklara ICBC Bank'tan taşıt kredisi imkânı! Cazip oranlar duyuruldu!

Yeni araba almak isteyenlerin tüm taşıt kredisi taleplerine ICBC Bank’tan destek geldi. En uygun geri ödeme seçenekleri ve faiz oranları ile kredi sunuluyor. Hemen başvurunuzu yapın!

ICBC Turkey, Yeni Arabam Kredisi ile taşıt kredisi almak isteyen vatandaşlar için en uygun taşıt kredisi seçenekleri sunuyor. Avantajlı faiz oranları ile kullanılabilen kredi kapsamında 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

Otomobil fiyatlarının yükselmesinin ardından yeni yıldan önce fiyatlar daha da artmadan araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş banka kredilerini araştırmaya başladı. ICBC Bank’ın cazip oranlara sahip Yeni Arabam Kredisi ile araç satın alırken ihtiyaç duyulan finansmanın sağlanması hedefleniyor.

YENİ ARABAM TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

ICBC Turkey’in cazip kredi olanakları birçok kişinin yeni dönemde de araç satın alımlarını kolaylaştırıyor. Bankadan yapılan açıklama sonrasında 0 km araçlarda anahtar teslim fiyatının 400 bin TL’sine kadar yüzde 70 oranında finansman sağlanıyor.

Yüzde 2,25’ten başlayan faiz oranlarıyla avantajlı şekilde kredi geri ödemelerinizi yaparak hayalinizdeki araca sahip olabilirsiniz. Taşıt kredisi kullanarak rahat bir ödeme planıyla istediği aracı satın almak isteyenlerin ICBC Bank olanaklarından yararlanması sağlanacak.

ICBC TURKEY TAŞIT KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

yeni-araba-alacaklara-icbc-banktan-tasit-kredisi-imkani-cazip-oranlar-duyuruldu.png

ICBC Turkey’in Yeni Arabam Kredisi ile araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar en cazip finansman çözümlerinden yararlanabilecek. 48 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı kredi kapsamında, araç fatura değeri 400.000 TL ve altında olması durumunda 48 ay vade uygulanacak. 400.000 TL ile 800.000 TL arasında olan fatura değerindeki araçlar ise 36 ay vade ile kredilendirilebilecek.

Sıfır km ve ikinci el araçlar için kullanılabilecek kredi kapsamında, ikinci el araç satın alımlarında 10 yaşına kadar aracın ruhsatı başvuru sırasında banka tarafından talep edilecektir.

ICBC TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

ICBC Bank’ın avantajlı faiz oranlarından yararlanarak ve uygun ödeme koşullarıyla araç sahibi olmak isteyenler için kredi hesaplanmıştır. 100.000 TL kredi için Yeni Arabam Kredisi kapsamında 48 ay vadede yüzde 2,39 faiz oranları uygulanmaktadır. Aylık taksit tutarı ise 3.948 TL olarak hesaplanmıştır.