Yatırımlık tarla arayanlar dikkat! Denizbank, İzmir'de bulunan 3 tarlayı piyasanın 4'te 1'ine satışa çıkardı!

Yatırımlık tarla arayanlar dikkat! Denizbank, İzmir'de bulunan 3 tarlayı piyasanın 4'te 1'ine satışa çıkardı!

Gayrimenkul sahibi olmak isteyen vatandaşların fiyatların artmasıyla şaştı kaldı. Bu durum karşısında sessiz kalamayan Denizbank, İzmir’in en güzel bölgelerinde bulunan 3 tarlayı, uygun fiyatlar karşılığında satışa çıkardığını duyurdu. İşte ayrıntılar…

Denizbank, yatırım yapmak isteyen tüketiciler için İzmir’in en güzel yerlerinde bulunan 3 tarlayı, uygun fiyatlar karşılığında satışa sunduğunu duyurdu. Banka, ihale usulü ile satacağı tarlaların ayrıntılarını paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE YATIRIMLIK TARLA!

Geliştirdiği finansman hizmetleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Denizbank, bu kez de uygun fiyatlı tarla satışı ile adından söz ettirmeyi başardı. Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya varan Denizbank, ilgili platform aracılığı ile yeni bir satılık tarla ilanı yayınladı.

Denizbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa çıkarmış olduğu gayrimenkulün, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan Karaburç mevkiinde bir tarla olduğu öğrenildi. Şu an fiyat teklifine açık olan gayrimenkulün büyüklüğü 7 bin 523 metrekare olarak bildirilirken, düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 175 bin TL olarak açıklandı. Banka, ilgili gayrimenkule sahip olabilmek adına ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin yatırmaları gereken teminat bedelini 8 bin 260 TL olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR’İN AYNI BÖLGESİNDE DAHA UYGUN FİYATLI TARLA!

tarla.jpg

Denizbank, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan bir tarlayı daha satışa çıkardığını duyurdu. Intengo aracılığı ile yapılan duyurunun ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

İzmir’in Kiraz ilçesinin Karaburç mevkiinde bulunan ikinci tarlanın büyüklüğü 7 bin 514 metrekare olarak bildirildi. İlgili tarla için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 135 bin TL olarak bildirilirken, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ödemeleri gereken teminat bedeli 6 bin 372 TL olarak duyuruldu.

DENİZBANK’TAN İZMİR MENEMEN’DE YATIRIMLIK TARLA!

Denizbank’ın Intengo aracılığı ile yayınlamış olduğu üçüncü satılık tarlanın, İzmir’in Menemen ilçesinin Görece mevkiinde bulunduğu öğrenildi. 15 bin 499 metrekare büyüklüğünde olan tarla için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 35 bin 400 TL olarak duyurulurken, ihaleye katılım bedeli 35 bin 400 TL olarak bildirildi.