Yarın son gün! O market ayçiçek yağının litresini 40 TL altına düşürdü! Vatandaş büyük ilgi gösterdi..

Yarın son gün! O market ayçiçek yağının litresini 40 TL altına düşürdü! Vatandaş büyük ilgi gösterdi..

Türkiye'de en fazla artan gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı son dönemlerde çeşitli marketlerde indirimli olarak satılıyor. Yarın son gün! O market ayçiçek yağının litresini 40 TL altına düşürdü! Vatandaş büyük ilgi gösterdi..

Türkiye'de en fazla artan gıda ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı son dönemlerde çeşitli marketlerde indirimli olarak satılıyor. Bu hafta ise sırasıyla A101, Şok ve Migros marketlerde indirime giren ayçiçek yağı son olarak Seç market tarafından da kampanyalı fiyatı ile satışa sunuldu. Vatandaşların sıkı bir şekilde takip ettiği ayçiçek yağı fiyatlarına son noktayı Seç marketler koydu. Yayınladığı 18 Mayıs - 31 Mayıs 2022 Seç market aktüel ürünler kataloğu ile indirimli ürünleri açıkladı. İşte detaylar..

Artan gıda fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ederken ayçiçek yağı ise rekor yükseliş ile geçen seneleri aratıyor. Bu sene bir dönem 150 TL üzerine çıkan ayçiçek yağı fiyatları şimdilerde ise marka, marka fiyat farklılıkları gösterirken vatandaşın ise canını sıkıyor.

Seç marketler ise Türkiye'de uzun süre sonra yaptığı kampanyalar ile birlikte ayçiçek yağında indirim yaptı. Buna göre ise 2 litrelik ayçiçek yağı fiyatını açıklayan Seç marketler litre fiyatında vatandaşlara uygun bir fiyat sağladı. İşte detaylar!

SEÇ MARKETLER AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

Seç marketlerde ayçiçek yağı fiyatları belli oldu. 18 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında indirimli satışa çıkan aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Buna göre ise yarın son gün olan ayçiçek yağında ki indirim aşağıda yer alıyor.

sec-aycicek-yagi.png

Seç marketlerde "Gülümseten fırsat" adı altında satışa çıkan Aytaç ayçiçek yağı 2 litre 72,50 TL fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

SEÇ MARKET 31 MAYIS 2022 AKTÜEL ÜRÜNLER

Seç marketlerde 18 Mayıs itibariyle başlayan aktüel ürün fırsatları belli oldu. Buna göre ise satışa çıkan ürünler şu şekilde;

  • Ülker Bizim Yerli Baldo Pirinç 1 kg 24,95 TL
  • Ülker Bizim Kırmızı Mercimek 1 kg 30,75 TL
  • Obaçay Karadeniz Bardak Çay 25x2 g 7,95 TL
  • 250 ml Black Bruin enerji çiçeği 4,95 TL
  • Besler meyve nektarı çeşitleri 7,95 TL
  • Pepsi cola pet şişe 1,5 litre 9,75 TL
  • Lipton bitki çayı çeşitleri 11,95 TL
  • Yumoş extra yumuşatıcı çeşitleri 30,95 TL
  • Karbeyaz ultra çamaşır suyu 1 litre 8,95 TL