Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerine bireysel emeklilik hediyesi! 200 TL tanımlanacak! Son başvuru 30 Kasım!

Yapı Kredi Bankası'ndan müşterilerine bireysel emeklilik hediyesi! 200 TL tanımlanacak! Son başvuru 30 Kasım!

Yapı Kredi Bankası, devletin de katkı verdiği Bireysel Emeklilik Sistemi’ne ilişkin yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte özellikle ebeveynleri ilgilendiren yeni kampanyanın ayrıntıları…

Ülkemizin emeklilik hizmetlerinden sorumlu kurumu olan Sosyal Güvenlik Kurumu son günlerde EYT konuları ile gündemden düşmezken bir diğer emeklilik hizmetini içeren Bireysel Emeklilik Sistemi de yeni dönem değişiklikleri ile adından söz ettirdi. Şimdiye kadar yüzde 25 devlet katkısı ile vatandaşları teşvik eden sistem, yeni dönemde yüzde 30’luk katkı ile vatandaşların hizmetlerine sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yüzde 30’a yükseltilmiş olan Bireysel Emeklilik Sistemi devlet katkısı, bazı bankaları da harekete geçirdi. Aylık veya poliçe sahibi tarafından belirlenmiş olan periyotlar ile belirli tutarlarda ödeme yapılarak geleceğe yatırım yapılmasını ve aynı zamanda da emekli olunmasını sağlayan sistem, Yapı Kredi Bankası’nın yeni kampanyasına konu oldu. Özel banka hem mevcut müşterilerini hem de potansiyel müşterilerini yakından ilgilendiren yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ KAMPANYASI!

yapi-kredi-bankasindan-musterilerine-bireysel-emeklilik-hediyesi-200-tl-tanimlanacak-son-ba-2.jpg

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalarının arasına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında Bireysel Emeklilik Sistemi’ne işaret eden banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

Bireysel Emeklilik Sistemi için düzenlenen poliçelere yönelik Allianz Sigorta ile iş birliği içerisinde olan Yapı Kredi Bankası, 30 Kasım tarihine kadar ilgili sisteme dahil olan ve aylık ödemelerini Yapı Kredi kartı ile yapan tüm müşterilerine 75 TL tutarında para puan hediyesi vereceğini bildirdi. Banka, adına poliçe düzenlenmiş olan kişinin 18 yaşın altında olması durumunda ise para puan hediyesinin 200 TL’ye yükseleceğini belirtti.

YAPI KREDİ BANKASI BİREYSEL EMEKLİLİK KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası’nın 200 TL’ye varan Bireysel Emeklilik Sistemi katılım hediyesinden yararlanabilmek için bankanın mobil uygulamasından veya SMS kanalından kampanya başvurusu yapılması gerekmektedir. SMS katılımı için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu üzerinden KAZANBES yazıp bir boşluk bırakıp müşteri numarasının yazılması ve 4454’e kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir.