World'den Kaçırılmayacak Fırsat: 10 Gün Sonrasına Rezervasyon Yaptırın, Yüzde 50 Daha Az Ödeyin!

World'den Kaçırılmayacak Fırsat: 10 Gün Sonrasına Rezervasyon Yaptırın, Yüzde 50 Daha Az Ödeyin!

Yapı Kredi Bankası tatil sezonunun başlamasını fırsat bilerek mevcut müşterileri için yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte banka tarafından duyurulmuş olan tatil kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte tüm vatandaşları bir tatil heyecanı sarmaya başladı. Ancak bu heyecan döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen ani yükselişlerin turizm sektörünü de direkt olarak etkilemesinden sonra oldukça büyük bir hayal kırıklığına dönüştü. Tatil masraflarını karşılayamayacaklarını düşünen binlerce vatandaş, planlarını ertelemek durumunda kaldı.

Konaklama, yeme- içme ve diğer turizm hizmetlerinin fiyatlarında görünen fahiş rakamlar, Yapı Kredi Bankası’nı harekete geçirdi. Banka, dinlenmenin herkesin hakkı olduğunu savunarak yepyeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası Tatil Kampanyası 2022

Vatandaşlar tarafından sıklık ile tercih edilen bankaların başında gelen Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında Jolly Tur ile el sıkıştığını belirten banka, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan tatil kampanyasına göre yıl sonuna kadar Jolly Tur’un erken rezervasyon seçeneklerinden yararlanarak tatil planlaması yapan herkese, yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Ayrıca banka ilgili kampanyası kapsamında yüzde 25 ön ödeme ve 18 aya kadar taksitlendirme imkânı sunacağını da bildirdi.

Yapı Kredi Bankası Tatil Kampanyasının Ayrıntıları

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan tatil kampanyası, yalnızca bireysel Worldcard kullanıcılarını kapsamaktadır. Ancak banka, söz konusu kampanyasının Albaraka Worldcard kullanıcıları için geçerli olmadığını belirtmiştir.

Yapı Kredi Bankası’nın duyurmuş olduğu tatil kampanyası yurtiçi otellerinde geçerlidir. Banka yüzde 25 ön ödemeli olan oteller için 30, ön ödemesiz otellerde ise 10 gün öncesine kadar yapılan rezervasyonlarda kampanyanın aktif olacağını bildirmiştir.

Yapı Kredi Bankası Tatil Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Yapı Kredi Bankası’nın Jolly Tur ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu tatil kampanyasından faydalanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. 31 Aralık’a kadar seçili otellerden rezervasyon yaptıran tüm müşteriler, kampanyadan yararlanabilmektelerdir.