Varlık içerisinde yokluk çekiyormuşuz! Meğer hepimizin evi, altın ile doluymuş!

Varlık içerisinde yokluk çekiyormuşuz! Meğer hepimizin evi, altın ile doluymuş!

Eskişehir’de geçimini telefon tamirat işlerinden sağlayan bir vatandaş, farkında olmasak da hepimizin evinde bir servet yattığını açıkladı. İşte dikkat çeken açıklamalara ilişkin ayrıntılar…

Yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi olarak öne çıkan geçim derdi, vatandaşların mevcut işlerine ek olarak bir gelir kaynağı araştırmalarına sebep oldu. Ellerine geçen para ile ay sonlarını getirmekte güçlük çeken ve bu sebep ile de büyük bir geçim derdinin içerisinde doğru sürüklenen vatandaşlar, kendilerine uygun işleri araştırmaya başladı. Bu noktada Eskişehir’den gelen bir haber herkesi şaşırtarak gündemde büyük yankı uyandırdı.

Eskişehir’de yaşayan ve geçimini telefon tamirciliğinden sağlayan Hıdır Yıldız isimli bir vatandaş, senelerdir “servet” olarak değerlendirdiği hurdalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kenara ayrılan ve bir daha da yüzüne bakılmayan teknolojik ürünlerde dikkat çeken Yıldız, ilgili cihazlarda altın olduğunu belirtti.

TELEFON BİRİKTİRİYOR!

varlik-icerisinde-yokluk-cekiyormusuz-meger-hepimizin-evi-altin-ile-doluymus-2.jpg

Eskişehir’de yaşayan ve senelerdir telefon tamirciliği yaparak geçimini sağladığını belirten Hıdır Yıldız isimli vatandaş, dükkanında birçok telefon hurdası bulunduğunu ifade etti. Bir gün dükkanına İstanbul’dan bir misafir geldiğini belirten Yıldız, misafirlerinin telefonların içerisinde bulunan ana kartları kilo bazında belirlenmiş olan fiyatlar karşılığında satın aldıklarını anlattığını ifade etti.

Misafirlerinin yaptıkları işleri anlatmaları üzerine kendisinin de birçok çalışmayan telefona sahip olduğunu belirttiğini söyleyen Yıldız, aslında cihazların içerisinde bulunan ana kartların altın içerdiğini ve satışların da bu yüzden önemli olduğunu öğrendiğini belirtti. Bunun üzerine bu sektörü araştırmaya başladığını belirten Yıldız, sonrasında kendisinin de bu sektöre yöneldiğini açıkladı.

VİDEOLARDAN İZLEMİŞ!

Teknolojik cihazların içerisinde bulunan ana kartların altın içerdiklerini öğrendikten sonra süreci araştırmaya başladığını belirten Yıldız, şu ifadeleri kullandı: “İnternetten ana kartların üzerinde bulunan altının nasıl ayrılabileceğini izledim. Demir bir bidonda kezzap ve asitli suya ana kartları boşalttılar. Kartlar eridi, altınlar ise suyun yüzeyine çıktı.”

Videodan yola çıkarak elinde bulunan cihazların anakartlarını ayıklamaya başladığını belirten Yıldız, anakartlarda bulunan altınların 14 ayar ve 24 ayar olduğuna dikkat çekti. Yıldız, sarı alaşımların yüzde 99 oranında altın içerdiğini ifade etti.