Uzun Süredir Beklenen İndirim Benzine Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Uzun Süredir Beklenen İndirim Benzine Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları!

Gelen zamların ardından benzine 1 TL kadar indirim uygulanacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine pek çok vatandaş indirimin ne zaman uygulanacağını merak etti. Beklenen haber sonunda geldi!

Uzun süredir gelen zamların ardından indirim gelmesi bekleniyordu. Bu indirim haberinin gelmesinin hemen ardından vatandaşlar gelecek olan indirimin ne zamandan itibaren geçerli olacağını merak etmeye başladılar. Art arda gelen zamların üzerine indirim haberinin yayılması ile birlikte pek çok vatandaş sosyal medya hesapları üzerinden ve internetten güncel akaryakıt fiyatlarını takip etmeye başladı. Neredeyse sürekli olarak değişen ve son dönemlerde güncel fiyatların zamlı bir şekilde artmasından kaynaklı olarak, vatandaşlar gelebilecek olan herhangi bir indirim haberini ilgi ile bekler oldu. Peki benzine ne kadar indirim geldi? Güncel akaryakıt fiyatları ne oldu? Habere ilişkin detaylar gursesgazetesi.com'da.

Benzine Ne Kadar İndirim Geldi?

Brent petrol fiyatları ve ekonomideki dalgalanmalar nedeniyle son dönemde sürekli olarak fiyatlarda artışın görülmesinin hemen ardından, vatandaşlar indirim haberi gelip gelmeyeceğini merak etmişti. Beklenen o haber birkaç gün önce geldi. Benzine yakın zamanda gelen iki zammın ardından indirim uygulanacağı belirtildi. Fakat bu indirimin tam olarak ne kadar olduğu ve ne zaman geçerli olacağı belli değildi. Fakat gelen haber doğrultusunda indirimin 1 TL olduğu ve bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

Bu açıklamanın hemen ardından vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını da merak etmeye başladı. Tüm gelen zamların hemen ardından indirim gelmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarında ne gibi değişimlerin olduğu merak edilenler arasındaydı. Peki benzine gelen indirim ile birlikte güncel akaryakıt fiyatları nasıl oldu? Benzin kaç TL? İşte detaylar...

21 Mayıs Güncel Akaryakıt Fiyatları

Gelen zamların ardından fiyat güncellenmesi oldukça merak edildi. Zamların üst üste gelmesi sonucunda vatandaşların internetten en çok araştırdığı bir diğer konu da güncel akaryakıt fiyatları oldu. Bugün uygulanacak olan indirim ile de nasıl bir düşüş olacağı merak edilmişti. İşte 21 Mayıs 2022 güncel akaryakıt fiyatları...

  • İstanbul; İstanbul'da benzin fiyatı 22,86 TL iken Motorin fiyatı 22.05 TL. LPG fiyatı ise 11,25 TL
  • Ankara; Ankara'da benzin fiyatı 22, 97 TL iken Motorin 22,13 TL. LPG fiyatı ise 11,47 TL
  • İzmir; İzmir'de benzin fiyatı 22,97 TL iken Motorin fiyatı 22,11 TL. LPG ise 11,18 TL