Ünlü ekonomist vatandaşı uyardı, gram altın için o tarihi verdi! "Gram altın 1500 TL çok yakın"

Ünlü ekonomist vatandaşı uyardı, gram altın için o tarihi verdi! "Gram altın 1500 TL çok yakın"

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni ekonomik model sonrası dövizde herhangi bir hareketlilik yaşanmazken ünlü ekonomist yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ünlü ekonomist vatandaşı uyardı, gram altın için o tarihi verdi! Gram altın 1500 TL..

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni ekonomik model sonrası dövizde herhangi bir hareketlilik yaşanmazken ünlü ekonomist yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Ekonomistler gram altın ve döviz hakkında yaptığı açıklamalar ile birlikte her gün vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Öyle olacak ki Türkiye'de artık vatandaşlar Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ile birlikte paralarını belirli yatırım araçlarında kullanıyor.

Son yıllarda artan bitcoin, borsa ve gram altın gibi öneriler de ise ekonomistler takip edilirken bu süreçte ise gram altın ile ilgili sürekli yorumlarda bulunan Selçuk Geçer'in yayınları ve sosyal medya hesapları takip ediliyor. Buna göre ise Selçuk Geçer, resmi sosyal medya hesabından yaptığı gram altın açıklamaları ile vatandaşı doğru yönlendirmeye çalışırken son açıklaması sonrası ise vatandaş epey bir şaşırdı. Gram altının 1500 TL'ye ulaşmasının zor olmadığını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in açıklamaları haberimizde yer alıyor.

"TÜM UMUTLAR BİTTİ" DEMİŞTİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 15 Haziran itibariyle yürürlüğe girmesi açıklanan gelire endeksli senet ekonomik modeli sonrasında ise yaptığı paylaşımlar ile tepki gösteren Selçuk Geçer, bu sefer yeni gram altın tahmininde bulundu. Yeni ekonomik modelin yetersiz olduğunu açıklayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Türkiye'de yaşanan hayat pahalılığı ve enflasyon sonrasında ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile tepki gösteriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ekonomik model açıklaması sonrasında yaşanılan ekonomik kriz ile ilgili "tüm umutlar bitti" diyen Selçuk Geçer'in gram altın tahmini ise şaşırttı.

HERKESİ UYARDI: "GRAM ALTIN 1500 ÇOK YAKIN"

Türkiye iç piyasalarında döviz ve gram altın ile ilgili tahminlerini yayınlayan Selçuk Geçer son öngörülerini ise vatandaşlar ile resmen paylaştı. Vatandaşları açık açık uyaran ekonomist Selçuk Geçer, gram altının son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasını eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaştığı o tweet ile gündeme oturan Selçuk Geçer, açık açık vatandaşları uyardı.

"Gram altın 1500 çok yakın... Söylemedi demeyin"

15 HAZİRAN 2022 GRAM ALTIN FİYATLARI

15 Haziran 10:41 itibari ile Gram altın 1.009 lira, Çeyrek altın 1.656 lira, Yarım altın 3.307 lira, Cumhuriyet altını 6.816 lira.