Ünlü ekonomist Selçuk Geçer gram altın için o rakamı işaret etti! "Gram altın 1800 TL seviyelerini görecek"

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer gram altın için o rakamı işaret etti! "Gram altın 1800 TL seviyelerini görecek"

Türkiye'de ve dünyada yaptığı piyasa değerlendirmeleri herkesin takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer gram altın tahminini yaptı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer gram altın için o rakamı işaret etti! "Gram altın 1800 TL seviyelerini görecek"

Türkiye'de ve dünyada yaptığı piyasa değerlendirmeleri herkesin takip ettiği isimler arasında yer alan Selçuk Geçer gram altın tahminini yaptı. Yaptığı tahminler yüksek oranda tutan Selçuk Geçer, piyasa analizlerini yapmaya devam ediyor. Buna göre gram altın tahminleri merak edilen Selçuk Geçer dünya piyasası ve Türkiye'de ki etkilerine dair sıcak açıklamalarda bulundu. Buna göre gram altının dip seviyelerini gördüğünü açıklayan Selçuk Geçer bundan sonra büyük bir artış beklediğini açıkladı.

Piyasa ve finans analisti Selçuk Geçer, gram altın için daha önce de açıklamalarda yer verdiği "dip" ifadesini kullandı. Dünyada yaşanan gelişmeler sonrasında ons altın ve doların etkisi ile birlikte gram altında zirveler yaşanacağını açıkladı. Selçuk Geçer altın birikimi yapanlar için o kritik uyarıyı yaptı. İşte açıklamalar!

"ENFLASYONA KARŞI ALTIN KORUNMA KALKANI"

Piyasalarda her an her şey olabilir diyen Selçuk Geçer, gram altın için bir sonraki tahminini açıkladı. Vatandaşları uyaran Selçuk Geçer, enflasyondan korunmak için altının korunma kaskı olduğunu açıkladı.

"Her an bu durum dönebilir. Dolar endeksinde yükseliş her şeyi ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönem Amerika'da bir resesyon olması yüksek bir ihtimal. Bu da dünyada krizin dibi demek. Tam piyasalarda dibin de dibini gördük dediğimiz anda altın fiyatları tekrar yükselişe geçiyor. Bunlar normal çünkü kritik dönemlerde altın fiyatlarının yükseldiğini görürüz. Ben 1300 -1400 civarlarında bir altın seviyesi beklemiyorum. 1700-1800 aralığı maksimum görülür. Bunun daha aşağısı yok. Altın hala enflasyona karşı bir koruma yöntemi. Altın bu sene rekor kırarsa hiç şaşırmam. Gram altın ise rekor kırar. Çünkü altında daha dolar etkisini görmedik. Dolar etkisi ile ons etkisinin birleştiği nokta gram altın zirve yapacağı yer"

BÜYÜK KRİZ KAPIDA!

Piyasalar ile yaptığı açıklamaları merakla takip edilen Selçuk Geçer, Amerika Birleşik Devletleri'nde ki resesyonun krizi derinleştireceğini ifade etti.

"Krizin dibi" "Altın fiyatları yükseliyor. Maksimum gram altında beklentim 1.700-1.800 TL"

"DOLARDA Kİ YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK!"

Selçuk Geçer merakla beklenilen dolar tahminini yaptı.

"Bir hafta öncede söylemiştim dolar çok hızlı şekilde 15,80'e gelecek rahat olun demiştim. Oraya geldik. 15,75'i gördük. Yarın 95 aralığına yerleşir, bir ihtimal orada soluklanır ondan sonra da yukarıya hareket devam. Burada çok kritik bir mevzu var. Doları özellikle tutmuyorlar, bankalara faiz ödetmemek için. Bankalar o kadar sıkıntılı ki bankalara faiz ödettireceğimize vatandaşın sırtına bu işi yükleyelim, Hazine üzerinden bankaların ödeyeceği faizi ödeyelim. Bankalarda istedikleri kredileri toplasınlar, yüzde 14 ile alsınlar yüzde 26 ile versinler. Aradaki farkı da bize ödetsinler"

25 Mayıs 2022 Çarşamba 06:45 güncel dolar kuru 16,11 TL, güncel euro kuru ise 17,26 TL.

NOT: Gürses Gazetesi yatırım tavsiyesinde bulunmaz, yatırım tavsiyesi vermez.